Allmänt

Status

Mår: Bra, glad efter helgen.

Molly: och jag gick tillsammans på AIK- Sundsvall igår. 50.000 hade tagit sig till Friends Arena för att se AIK ta hem guldet, tyvärr blev det inte så. För mig blev det dock vinst ändå, för Molly hade kul. Hon satt still i 90 minuter och var helt inne i matchen. Ni förstår vad detta betyder? Det var inte den sista matchen vi gick på. Stora tjejer <3

 

Leonore: Hade det tuffare på hemmaplan och fick feber medan vi var på fotboll. Förhoppningsvis blir hon frisk snabbt. Idag är hon hemma med mamma.

Annars: Har helgen varit magisk. Halloweenfest för kidsen i lördags som Paula ordnade. Innan det hann vi med att gå till parken. Igår sprang jag milen på morgonen och sedan drog vi ut och fikade.

Veckan: Fullt spjut. I helgen är vi med på Allt För Hälsan som äger rum på Stockholmsmässan. Förutom rodd inför det så ska jag dema, äta lunch med Unicef och på onsdag har jag ett spännande möte med Hydropool angående Swimspa hemma. Tanken är att det ska se ut så här hemma hos oss i vinter. Minus sjöutsikten 😀

Tanken: Är att vi vill kunna bada året om och dessutom kunna träna, vilket man kan med ett swimspa. Storleken vi tittar på har samma storlek som en pool, så vi skall kunna använda den som en pool på sommaren. Vad tror ni, är jag ute och cyklar?

Nu: Lunchträning och sedan möte. Ha en fin dag, och glöm inte: Rädda vattnet, drick skumpa!

Kommentarer

  1. Emm

    Köp! Vi byggde en sådan i våras och det är helt klart det bästa vi har gjort sen vi byggde vårt hus. Ett stort plus är också att det inte tar lika lång tid att bygga och att man kan bada nästan på en gång 👍🏼 Lycka till!

  2. Jenny

    Ja så surt att AIK inte tog hem guldet 😞
    Men kul att Molly tycker det är så himla kul 👍
    Tror det blir skitbra med poolen, bara liiite avundsjuk 😜

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.