Uncategorized

Status

Nu: Börjar livet igen. Tjejerna är lämnade på förskolan och sommaren är officiellt över. Om det är skönt? Jag älskar mina barn, men att ha dom hemma från veckan innan midsommar tills nu, blir på slutet en smula påfrestande. Speciellt när min och Paulas vardag redan har börjat.

Sommaren: Har ändå varit magisk, men nu är jag taggad på allt som komma skall. Vi har ett bröllop framför oss, en jättelansering på ICA med Clean och i november fyller jag år 🤪.

Igår: Var det dop för lilla Albin. Johan och Amanda valde att ta hem en präst, varför har man aldrig tänkt på det? Det var helt magiskt och för första gången på ett dop så kunde man slappna av.

På kvällen: Blev det golf innan vi alla somnade in

Tänker: Att nu blir det mer bloggning också. Jag ska försöka hålla i 2-3 uppdateringar per dag, så gott det går. Vad tror ni om det?

Nu: Kaffe och uppstartsmöte

Kommentarer

 1. Carina Eriksson

  Hej!
  En allmän fråga.
  Någon sa en gång att det aldrig är bra att förlora sin egen identitet i ett förhållande, mao när ”jag” blir ”vi”.
  Jag ser på Paulas blogg att ”vi vill göra om köket, tapetsera om sovrummet och byta ut färger på planscher och kuddar i vardagsrummet. Vill verkligen ”vi” göra det eller är det ”jag” som vill göra det?
  Hur ser du på det. Är det bra eller dåligt? Är det lättast/bekvämast att forma sig till ett ”vi” i ett förhållande eller ska man kämpa för att behålla sin egen identitet?

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.