Uncategorized

Status

Mår: Bra, men har en stress över saker och ting. Stressen drar tyvärr ner livskvalitén för tillfället, men jag försöker. Jag upplever alltid tiden direkt efter semestern som jobbig. Detta år är inget undantag, speciellt inte eftersom vi gifter oss och det är mindre än en månad kvar. Tillslut brukar allt gå bra, men just nu är det rörigare än vanligt i Hugos huvud.

Sovit: Är det någon som sover bra i den här värmen? När folk sa att det var lika varmt här som i Spanien så ryckte jag lite på axlarna. Men det är ju fan varmare här än i Spanien och där hade vi AC. Här har jag klivit in i klimakteriet och gör inget annat än att svettas.

Långhårig: har jag blivit också. Ska jag behålla, eller klippa mig?

Tjejerna: Är så fina. Det har varit en bra sommar, men nu får gärna förskolan börja 😅

Nu: Möte och sedan ska jag dema på pressbyrån i farsta.

Nästa vecka: Drar jag till Göteborg för att dema i lite pressbyrånbutiker. Tänkte ta med mig Paula. Är det någon speciell Pressbyrån vi bör komma till?

Bilder: Från det senaste:

Kommentarer

  1. Filippa

    Ni ar en sa fin familj! Alskar bilderna fran skateboardramen, ser ut som en mysig kvall
    Ser ocksa sa harligt ut nar alla fatt sa fin farg och solblekt har 🙂

  2. Linn

    Pressbyrån Lindholmsallén är proppad med din målgrupp. Massa studenter, träningsintresserade, teknikföretagare m.m. Riktigt skön personal också. Och ligger precis vid hållplatsen så alla går förbi där.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.