Uncategorized

Status

Jag har börjat spela korpen en gång i veckan. Typ höjdpunkten på veckan, massa medelålders män som springer efter en boll och skriker på varandra 😂.

Igår kväll torskade vi och jag hade svårt att sova efter för jag låg och tänkte på matchen, då förstår ni på vilket allvar det är 😂

Annars: Mår jag bra. Har varit mycket nu innan midsommar bara.

Leonore: Vi har börjat ta sparkcyklarna till förskolan varje morgon. Molly sparkar på som ingenting. Leonore ska alltid gå sin egen väg. Imorse klagade hon en tredjedel av vägen på att hon var hungrig, den andra tredjedelen samlade hon på stenar och sista biten skulle jag bära henne, hennes docka och hennes sparkcykel. Ungej*vel med kärlek.

Molly: Jag åt upp hennes och Leonores kunderägg igår (som är ett år gamla). Jag var helt säker på att dom hade glömt bort att dom hade äggen i kylen. Snäll som jag är så gav jag dom iaf leksakerna. Molly hade stenkoll och frågade direkt om leksakerna kom från deras kinderägg i kylen och vem som hade ätit upp dom 😂. Jag skyllde på Paula.

Paula: Mår bra. Såhär brukar hon sitta i sängen sekunderna innan hon ber mig lägga mig på mage så hon kan leta finnar på min rygg. Vad fan är grejen? Ont som fan gör det och säger jag stopp blir hon sur. Hur kan man bli sur över det?

Idag: Köra demo i solna, träna, demo i farsta, möte och sen middag i stan med Paula och hennes syster.

Glöm inte: Det ska bli regn imorgon!

Kommentarer

 1. Julia

  ” glöm inte ” – det ska bli Regn imorgon. Hahahahah sjuka jävel va rolig Du är 😂 Kärlek till dig för att du får mig att skratta högt ibland. Bästa är din ”speciella” röst du gör på insta story till typ Leonore. Snälla meeeer av det 😍😍❤️❤️

 2. Karin

  Hur sjukt är det inte att jag drömde att jag köpte clean?! Har aldrig testat den tidigare men Tror jag får leta upp den idag! 😅

 3. Therese

  Tips! På tunnelbanan imorse så tänkte jag varje gång jag passerade en selectaautomat att clean borde finnas där 😄 tack för en grym blogg!

   1. Karin

    Jag köpte en! Godaste jag druckit! Synd att man inte köpte ett flak, var kan man göra det?! Är redan beroende!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.