Uncategorized

Status

Mår: Bra, men saknar träningen. Jag har inte kunnat träna på mer en vecka pga sjukdom och jobb. Idag tänkte jag sätta igång igen, längtar som ett barn. Utan min träning är inte livet helt komplett.

Hemma: Möttes jag av det här. Jag frågade Paula vad som hade hänt. Hon sa att det var dålig kvalité 😂. Jag tror snarare på att tjejerna har använt den som studsmatta.

Tjejerna: Det är skönt att vara hemma, jag har saknat dom. Det ska bli skönt att snart få semester så vi kan umgås dagarna i ända.

Paula: Hur fin är hon?

Bröllopet: Alla lösa knutar börjar bli åtdragna och vi närmar oss med stormkliv. Någon som har koll på vädret i september?

Nu: Lunch med min kusin som ska sjunga på bröllopet

Igår: Fick jag även känna på hur det är att vara svensk mästare. Jag var nere u Växjö och vi är partners till Växjö lakers som vann sm guld.

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.