Uncategorized

Status

Dag 2 med periodisk fasta. Kvällen igår var inte ens jobbig, jag blev inte sugen och kunde lägga mig och sova utan problem. Nu, däremot. Jag kan knappt stava, så hungrig är jag. Klockan 12 får jag käka första målet.

Varför jag kör: Jag har läst mycket om periodisk fasta och enligt allt jag har läst så ska det finnas många hälsofördelar med denna livsstil. Sedan passar den såklart inte alla och nu testar jag och ser om den passar mig.

Dessutom: Är jag trött på att slösa 45 minuter på frukost och dubbla toalettbesök varje morgon. Mitt liv har inte tid med det.

En annan grej: Är att jag ofta känner mig trött och seg efter frukosten och nu vill jag se om detta förändras.

Annars: Förutom hungern mår jag bra. Vädret är ju overkligt och att bo i hus såna här dagar är bättre än det mesta. Barnen leker, grillen står på och man kan hänga ute på tomten utan bekymmer.

Molly: Var lyrisk hela kvällen igår. Hon hade sin första fotbollsträning och älskade det. Vi alla var där och tittade. Tänk er 40 5-åringar på en fotbollsplan 😂😂

Leonore: Har börjat snacka som fan. Problemet är att hon pratar ett språk som ingen kan förstå 😂. Hon blir hyfsat frustrerad när ingen förstår hennes sjörövarspråk. Det släpper väl snart hoppas jag. Dock kan hon få säga ”plom” istället för ”kom” ett tag till, det är ju så gulligt.

Paula: Är inne på 8 dagar med kostschema. Hon är riktigt grym och är verkligen dedikerad.

Jag: Påbörjade min golfkarriär igår kväll. Fakk vad roligt det var. Den som vill ge mig golflektioner kan höra av dig asap.

Nu: Åka till skärgården och ICA resarö. Jobbar du på ica och vill ta in clean, dra ett meddelande på instagram så kommer jag förbi.

Kommentarer

 1. Ellen

  Hej! Du är sjukt inspirerande med kost, träning och familjeliv! grymt kul att följa dig! Tävlar mycket i golf och hade lätt gett dig lektioner för några cleans som betalning 😉 synd att man bor i Göteborg bara! Fortsätt vara du 🙂 Ha det bra!

 2. Matilda

  Hej!
  Jag undrar bara var ni har köpt era utemöbler där vi sitter och äter på bilderna. Jag har letat ihjäl mig efter ett par gråa, men hittar inga. Vore så tacksam för ett svar 😃🙏

 3. Nathalie

  Jag körde periodisk fasta med en PT för fem år sedan när jag satsade mer. Och det tog några dagar, nån vecka, minns inte exakt. Men så vande kroppen om sig. Som att den visste att rejäla mål väntar ändå. Det kändes totalt naturligt när jag var inne i det och nästan konstigt när jag började med frukost igen sedan.
  Så bit ihop, kurrande mage tillfälligt dör man inte av. De orden från min pt hjälpte mig att ta distans till hungerkänslan under omvänjningen. 🙂

 4. Madeleine

  Hej! Är dålig på att kommentera som vanligt, men din blogg är verkligen bäst 🙂
  Nu till en fråga om clean; jag drack min första igår (den orangea) och den var sjukt god! Men, är det inte en energidryck? Jag blev nämligen inte det minsta pigg 🙈. Ändå är jag noll van vid koffein då jag varken dricker kaffe eller andra koffeindrycker.
  Ha det bra och sluta aaaaaldrig blogga 😃.
  Mvh Madeleine

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Tja! Kul att du testade Clean och tyckte om den 🙂 Det som är energigivande i Clean är koffeinet – den innehåller 180 mg koffein vilket är ungefär som två koppar kaffe. Alla är olika känsliga för koffein så en del reagerar inte så mycket på det och andra får skakningar av koffeinrush. Vi har valt bort att proppa ner massa annat skit utan håller oss till just koffein som energiboost 🙂 Sen är det BCAA och vitaminer i som gör den till ett bra komplement när du tränar eller är aktiv i vardagen men ska inte ersätta en bra kost såklart. Kram

   1. Madeleine

    Ok, tack för svar! Kommer definitivt fortsätta dricka den, så bra jobbat 😉
    Jag prövade celsius för några år sen, darrade som ett jäkla asplöv men blev ändå inte pigg i varken kroppen ellet huvudet så den går fetbort :).

 5. Louise

  Jag DÖR verkligen utan frukost, blir helt svimfärdig och illamående, så klämmer i mig gröt eller två knäckemackor. Dock så äter jag sällan lunch för jag är aldrig hungrig utan bara en frukt och sedan ordentligt mål till middag. Det är kanske inte bästa lösningen men det funkar helt okej för mig 🙂
  lycka till med fastan

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.