Uncategorized

Spontanitet när den är som bäst

Det är ett privilegium att ha grannar som dessa. Det var faktiskt dom här som fick oss att flytta hit från första början. Tapi & Moa

Ledsen hos pappa

Glad hos mamma

Kommentarer

 1. Isabelle

  va med henne så möe som möjligt och lek och sånt sen får hon väl förtroende för dig kanske 🙂 hehe ..

  Kanske är nån period bara då hon är Mammig..

 2. Annica

  Tycker det är sunt av dig/er att visa att det inte är glamor hela tiden. Utan att ni faktiskt också har lite up and downs. Det är skönt att få den ”mänskliga” aspekten från er också. Man känner sig mindre ensam och faktistk glad över att hitta några man känner igen sig i. <3 Kram till hela familjen.

  1. Annica

   Han sätter inte träningen före familjen, däremot så förstår jag både honom och Paula i det. Min man tex.. Jobbar 7-16 måndag-fredag + vissa uppdrag i sitt egna företag utöver detta. Sedan har han sin hobby på söndagar kl 12-18. Jag är mammaledig med minsta/pluggar heltid distans. Men jag ser inte att barnen ”tar skada” av att träffa ena föräldern lite mindre, snart kommer det vara jag som får mer obekväma arbetstider osv. Då är det mig de ser mindre av. Är jag egoistisk då? För träningen är ju också en del i Hugos jobb.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.