AllmäntOutfits

Sommarfin idag

Glasögon: Chimi eyewear
T-shirt: Bread & Boxers
Byxor: Gant
Manpurse: Hugo Boss
Skor: J. Lindeberg

Handväska för män är det bästa. Perfekt när man klär av sig och inte har så mycket fickor längre.

P5243551

P5243554

P5243555

P5243558

P5243559

P5243562

P5243652

P5243655

P5243660

Kommentarer

 1. Ellen

  Jag behöver hjälp Hugo
  Jag tränar varje dag på morgonen kör jag 1h på löpbandet där jag blandar med lite löpning och pw och sen kör jag några mag och rygg övningar och på kvällen går jag alltid en pw på 1- 2 h . När jag äter tänker jag bara på kalorier äter lite som möjligt och dricker mkt vatten är laktos gluten och undviker socker men till problemet att ingenting händer med mina lår 64cm stor magen är platt och mina bröst är snart en historia men det händer ingenting med mina lår el armar (dom hänger) vad ska jag göra?

  1. hm

   Nu är jag inte Hugo men reagerade på att du inte styrketränar armar och ben? Och då blir de ju inte fasta, vilket verkar vara det du vill?

    1. J

     Du måste styrketräna stenhårt varje dag om du tror du ska få större lår pga det. Strunta i mått, ägna dig mer åt det visuella. Styrketräna armar om du vill få dem tightare. Löpträna om du vill minska låren. Lycka till!

     1. Klara

      Jag tycker att du ska tänka om helt. Var nöjd med dig själv och lev hälsosamt, då menar jag inte på så få kalorier som möjligt utan att du får i dig all energi som du behöver! Varför ska du få mindre lår? ❤️

     2. Ellen

      Tack vad snälla ni är ? men jag vill ha mindre lår jag är 154cm lång till mina 68kg och har ändå ganska stora lår / ben huvudtaget…

     3. Tove

      Styrketräna ben ca 2ggr i veckan och sen överkropp typ 1 gång och kör cardio utöver det. Hellre tyngre vikter o typ 8reps *3 än 25reps… för att dina lår ska bli större av styrketräningen behöver du ligga på ett kaloriÖVERSKOTT. Men ligger du typ -500kalorier om dagen kommer du få muskler som ger en högre fettförbränning som resulterar i fasta lår med mindre fett :)!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.