Uncategorized

Solen skiner

(I inlägget förekommer Clean Drink på bild vilket kan ses som reklam för mitt egna företag)

God morgon gänget,

Idag väntar väntar en golftävling anordnad av Audi Quattro. Jag spelar tillsammans med Jonas och vi går självklart för vinst. Spelformen heter greensome slaggolf och betyder att båda slår ut, men sedan spelar man varannat slag tills bollen är i hål. Har jag fattat det rätt då? (Någon golfkunnig?)

Igår: Paula låg och kollade serie med. Jag klagade inte på att hon gjorde det 😍🍑. Däremot ställer jag mig frågande till hur man kan tycka den där serien alla pratar om är bra? Brads tail, eller vad heter den?

Annars: Mår jag bra. Igår vid 21 spelade jag korpenfotboll. Även det är en av veckans höjdpunkter. Vi vann med 5-4, jag gjorde 4 mål och funderar nu på om jag ska ta klivet in i proffsfotbollen 😂😂.

2 veckor: Kvar till giftemål. Dags att lämna in ringen på polering tror jag, haha. Den ser för jävlig ut och jag har inte tagit av den sen jag fick den. Sedan borde jag och Paula träna lite på valsen. Någon som kan ställa upp som privatlärare i 1-2h?

Nu: En burk, Toabesök och lite jobb.

Kommentarer

 1. Lina

  Hej hugo har en fråga jag skulle uppskatta om du tog upp i ett inlägg!
  Delar Molly & Leonore rum? Eller har dom varsitt?
  Hur tänker du allmänt kring att syskon delar rum?
  Jag & min sambo bor i ett nybyggt hus med våran 1 åring.. Vi väntar tillökning till vintern men har bara 3 rum i vårat hus, så planen är ju att barnen ska få dela rum. Då vi redan lagt massor av pengar på detta hus och allt som hörtill så känner jag inte att ekonomin tillåter att vi bygger ut på ett braaa tag. Är det Ok att låta barnen dela rum? ( rummet är så pass rymligt så dom inte behöver trängas). Och hur länge tycker du barnen kan dela rum?
  Tacksam för svar och dina tankar kring det hela då jag tycker du brukar ha vettiga åsikter & tankar.
  Mvh Lina

 2. Jessica

  Hur tänker du kring koffeinintaget? Man får ju jämt höra att koffeinet inte är bra för kroppen, speciellt för hjärtat. Man kan ju inte heller jämföra intaget med kaffedrickare då clean/nocco innehåller mycket mycket mer koffein än ex kaffe.
  Jag själv dricker i genomsnitt 1/dag. Tränar och äter bra och regelbundet. Hur mycket och ofta dricker du energidryck? Har du någon ”regel” kring mängden. Det hade varit intressant hur du tänker kring det!

 3. Stefan

  Greensome, helt rätt, båda slår ut och ni väljer det bästa utslaget och kör sedan varannat slag därifrån.
  Plus i kanten för Footjoy-skorna, kör själv PRO SL. Grymma! Som alltid, materialet är allt och man blir ca 70% bättre av schyssta grejer.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.