AllmäntFestOutfits

Snygga kläder

Det är inte ofta jag handlar kläder men när jag gör det är det på fashionisland.se jag handlar, en riktigt bra klädbutik online. Oscar som är en av ägarna kan man bla se som stylist på Nyhetsmorgon.

Tänket bakom Fashionisland.se skämtar man inte bort och det är tack vare dom jag bla har sluppit att skämmas på finest awards dom senaste åren.

Nu till saken: 20% rabatt på hela sortimentet (ej reavaror) fram till klockan 14 imorgon!
Rabattkod: HUGOVIP
Hemsida: Fashionisland.se

Ett par Ray-Bans skulle inte sitta helt fel nu när solen börjar titta fram tex.

Kommentarer

  1. Linnea

    Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.