Uncategorized

Snabb summering Steam Hotel

Snabb summering

Steam hotel: 10/10 ⭐️

Det finns inget hotell som levererar på samma sätt som Steam hotel gör. Det är väl i sådant fall Scandic Camper, men ändå inte på samma nivå tycker jag. Inredningen, utsikten, poolerna, detaljerna, lekrummet, gymmet. Det finns så många saker som gör att detta hotell gör det till en klass för sig.

Maten: Har tidigare tyckt att det har varit det enda som inte levererat. Igår ändrade jag uppfattning. Råbiffen var en av dom bästa råbiffar jag ätit, köttet i varmrätten hade perfekt stekgrad och servicen var mortales.

Rummen: Enkelt med coola detaljer. Med utsikten som rummen har så klättrar dom direkt. Att vakna med utsikt över Mälaren skulle göra vem som helst nöjd.

För barnen: Lekrum, Actionbad som ligger vägg i vägg, pingisbord, bio och barnbuffe. Succe tycker iaf Leonore och Molly.

Utan barn: Takbar på våning 18. Spa på våning 7 (med uppvärmd takpool), relaxavdelning med öppen brasa och massa annat.

Annars: En timme från Stockholm och gott om parkeringar, samt massor att göra utanför hotelletz.

Kommentarer

  1. Therese

    Undrar också om ni betalade den här vistelsen själva? Det känns väldigt sponsrat. Varför dölja det i så fall?

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.