Allmänt

Slut på helgen

Måndagen kom och gick fortare än man han säga måndag. Vet inte riktigt om jag är som Petter Stordalen som älskar måndagar mer än vad jag älskar min egen mamma men visst känner jag ändå att måndagar är rätt bra dagar. Man är förhoppningsvis lite utvilad från helgen och har en hel vecka framför sig att åstadkomma nice saker på. Om det är något jag önskar alla så är det en vardag som gör att man inte har måndagsångest utan snarare måndagsfeeling – livet är för kort för att känna panik 1 gång i veckan över att vardagen kickar igång. Hur är det för er – är måndag kul eller mardröm?

Just den här måndagen kan jag inte påstå att jag chillat så mycket i helgen dock. Blev jobb både lördag och söndag med *den onämnbara produkten jag annars gör smygreklam för*. Lyckades ändå få till lite kvalitetstid med familjen innan och efter jobbandet. Lite extra tid med Pulkan då vi fick otippad barnfri tid – flickornas mormor ville att dom skulle sova kvar och eftersom flickorna gärna ville det är inte vi dom som säger nej. Blev middag, bärs och gammal hederlig hemmafest som om vi vore 15 igen =) Den här donnan hade man dock inte lyckats snärja när man var 15 om man säger så.
Hade kunnat berätta mer om helgen men började med det här inlägget alldeles för sent och dessutom drar jag och Pulkan en spontanare till England för att kolla fotboll imorgon bitti så måste packa och fixa klart lite grejer. Vi hörs snart igen helt enkelt.

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.