Grekland 2010

Skitsnack

Jag såg att lilla sparven Annie hade skrivit om mig, vilket svin jag är och att jag är en player osv.. Jajaja någon känner sig som 3 hjulet här nere i grekland tror jag? Hon kan skriva vad som helst men Paulina vet exakt vart hon har mig och jag vet vart jag har henne. Det är synd att så många vill förstöra hela tiden. Såhär i efterhand så förstår jag varför många ”storbloggare” väljer att hålla relationer helt utanför bloggen. Men varken jag eller Paulina är som dom. Vi är speciella, vi är glada, vi är galna och vi har jävligt roligt tillsammans, oftast!

 

Kickar in lite bilder från dagen också.. Det bästa på hela dagen var nog när Paulina skulle styrketräna med mig. Jävligt stark säger jag bara, hon måste ha käkat dunder honung hemma i Sverige.

Kommentarer

 1. rebecca

  hejsan. såg att du gillar newer back down, gillar du MMA? 🙂

  bra blogg, läser den ofta
  kolla gärna in min^^ skriver mycket om träning och MMA

 2. elin

  asus eee pc 701 (tror ja den heter) är bra, men ingen hårddisk knappt. får använda minneskort. men den är mindre än en bok, väger ingenting och är riktigt söt! 🙂 använder den själv som resedator. men tror tyvärr inte den finns längre på marknaden. du får kolla (:

 3. Zandra

  Om man är en MEDIUM tjej nu, finns det någon möjlighet att bli en SMALL till beatchen 2010 då (exakt 2 månader)? Alltså forma en mjuk mage till en tränad och bli av med extra-kilona på röven och låren? Jag är beredd att ge allt! Hur ska jag bära mig åt? Skulle bli så oerhört tacksam för svar, du verkar kunna mkt om träning och mat(; Hittade din blogg idag via Paow (finaste tjejen i världen! Var rädd om henne) och stannar nog om du är en bra bloggare och bryr dig om dina läsare genom att svara på kommentarer 😛 KRAV på bra bloggare(; Pöss

 4. frida

  Kan du inte lägga in alla dina videoklipp i en kategori så man lätt hittar alla ? 😛 Jobbigt o titta igenom hela bloggen om man bara vill se några klipp 😀 Eller du kanke redan har det ?

 5. Lindha

  Du är ju för jävla snygg alltså. Men du kan allvarligt talat inte velat ha Linda Rosing? Aja, när det tar slut mellan dig och Paulina vet du att jag väntar. ( haha )

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.