AllmäntFamiljeliv

Skillnader mellan 1 och 2 barn

Första barnet: Molly är täppt i näsan. Tror du vi måste åka in?
Andra barnet: Så länge hon andas är det lugnt.

Första barnet: Molly är 5 veckor, 2 dagar och 24 timmar gammal.
Andra barnet: Öhm, hon är några månader.

Första barnet: Molly måste vara med hela tiden. Även fast hon inte kan prata så vill hon vara med.
Andra barnet: Leonore får ligga här i tvättstugan en stund…

Första barnet: Ingen parfym. Molly ska känna lukten av hennes pappa.
Andra barnet: Vilken tycker du luktar godast Leonore? Hugo Boss eller Armani?

Första barnet: Wow, titta. Molly skrattar. Vi ringer alla vi känner och berättar.
Andra barnet: Har vi berättat för alla vi känner att vi har fått ett till barn?

Första barnet: Nya kläder måste tvättas innan Molly kan använda dom. I parfymfritt tvättmedel.
Andra barnet: Hahaha

Första barnet: Man bär barnet med största möjliga försiktighet
Andra barnet: Molly, hoppa helst inte på Leonore. Jag tror inte hon tycker om det.

Första barnet: Om några månader kanske vi kan åka på en weekend på tumanhand till New York älskling.
Andra barnet: Om några år kanske vi kan ta en weekend på tumanhand till New York älskling.

Första barnet: Älskar det så jag spricker
Andra barnet: Samma sak

img_4544.jpeg

Kommentarer

 1. sofia

  Hej! Vi är en liten familj som lever under hot och våld. Vi flyr just nu inom Sveriges gränser var dag för att slippa misshandel och hot. Men vi har ett problem, myndigheterna blundar för vår situation. Vi får klara oss själva. Vi har blivit spottade på och personerna som utsätter oss för detta hittar oss varje gång. Jag har en dotter på 7 år och är nu gravid i vecka 16. Jag ber er om hjälp. Snälla sprid vår historia. Hjälp oss att tvinga myndigheterna att reagera och agera genom att vi är många som pratar om det. Snälla rödda oss!

  http://hjlpenfrndden.blogg.se/2016/february/hjalp.html

  Och nej, det är absolut inget virus. Vill man inte använda länken så gå gärna in på blogg.se och sök efter: hjlpenfrndden

 2. stina

  Hahahahaha, klockrent.
  Precis så kände vi, varje punkt var mitt i prick.

  Till alla surpuppor, alla handskas olika med kämpiga situationer. Uppenbarligen hanterar Hugo det med humor för att inte älta ner sig i det och håller humöret uppe (man har ju trots allt ett äldre barn också som behöver ha harmoni och skratt i sitt liv och då behövs föräldrar som INTE gräver ner sig i sorg för varje motgång och förväntar sig den värsta utgången).
  Vissa människor behöver verkligen växa upp och respektera att alla e olika och hanterar situationer på olika sätt, Hugo hanterar deras situation på ett hälsosamt sätt.

 3. Louise

  Hugo Hugo, jag älskar att läsa din blogg och du får mig att skratta så ofta. Ignorera de negativa kommentarerna, tänk att det alltid ska komma någon som lyckas hitta ”fel” och lyfter upp pekpinnen.

 4. Kajsa

  Lina jag förstår att man ofta tar illa vid sig av idioter som kommenterar här och jag känner ofta som du. Men faktum är att flera spädbarn per år dör i just detta viruset. Och de vet fortfarande inte hur läget kommer utvecklad med Leo. Hur man än vrider på det så känns det inte roligt att skoja om just det just nu även om jag helt förstår Hugos inlägg om barn nr.2 🙂

 5. Lina

  Assååååååå guuuud. Det är hans dotter!!! Jag tror inte han menar något illa? Sluta vara så negativa . Hugo you crack me up everytime!

 6. kajsa

  men alltså.. skämta om att ”sålänge hn andas är det lugnt” när hon just nu är inlagd på sjukhuset pga just andningbesvär? jag vet inte om du vet det men RS är obotligt och det är i VÄRSTAfall livshotande. Nu antar jag att Leo inte är så dålig just nu men att hon är inlagd är alarmerande nog. Du är rolig och jag förstår din humor men ibland måste man faktiskt tänka lite längre än näsan räcker. krya på er nu & passa på att ta det lite lugnt!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.