Allmänt

Sjukt taggad på livet

Redan 2 maj – galet. Ännu mer galet med helgdagar mitt i veckan – är det måndag idag eller torsdag? Oklart men ett som är säkert är att det är fredag imorgon 😜 Känner en riktig livsglädje just nu, det mesta rullar på och det är mycket som händer. Enda molnet på min himmel idag är just molnen på himlen – vädret lämnar en del att önska.

Valborg: Var en lugn tillställning för vår del. Grill, bad och häng hemma hos oss för lite nära och kära. Kändes långt bort att hänga vid nån sur majkase, full som en kastrull och sen vakna dagen efter med tvivelaktiga minnen från kvällen innan och en stickande känsla av mossa som sticks mellan skinkorna. Hur var er valborg?

Kul: Var också att käka lunch på Brödernas Södermalm som körde premiär under valborg. Jonas är ni som är trogna läsare bekanta med vid det här laget och för er nytillkomlingar så är det min bästa vän. Han och hans bror Jocke öppnade sin första Brödernas för ett år sen i Liljeholmskajen. Blev succé och nu har dom öppnat Brödernas i Visby, Sickla, på söder och är på g på Kungsholmen också. Riktigt kul när det går bra för ens vänner och jag kan från botten av mitt hjärta säga att det är sjukt bra burgare dom får till. Jag är, tro det eller ej, en betalande kund som vem som helst och rekommenderar dom starkt. Igår:


Följde jag inte med familjen till Kolmården för att krama lemurer men vinkade av tre taggade ungar på morgonkvisten. Själv körde jag årets första golftävling på Vidbynäs golf. Vårt lag vann inte men jag blev nykär i golfen. Ser fram emot att satsa 110% som pensionär sen. Flytta till Spanien och tillbringa dagarna på banan med orange läderansikte och kraftiga rynkor vid ögonen från allt kisande. Tills dess ser jag lite mer ut såhär som på guldbilden Paula rotade fram 😂

Idag: Kollat in hur det går med nya lokalerna, möten och storhandling för mitt nya kostschema. Vill ni veta mer om det?

Kommentarer

  1. Madde

    Kör du fortfarande periodisk fasta förresten? Funderar på att hoppa på det, men vet inte om jag pallar 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.