Allmänt

Sista pussen & kramen på en vecka


Nu är dom avvinkade och klara. 03:45 var vi uppe imorse, det var ett skämt och det trodde Molly också tills jag sa att hon skulle till Grekland. Då ställde hon sig upp i sängen och sa ”Men inte du”. Haha, snäll. 
Nu: Gå upp och sova några timmar på hotellrummet. 

Sen: Åka hem och packa mina egna saker för Madrid. 

Kommentarer

  1. Annica Magnusson

    Vad jobbigt att vara ifrån sina barn så länge! Förstår att den kramen betydde extra mycket!
    Själv ska jag iväg för första gången utan två av mina tjejer, den yngsta får följa med mig men de två äldre (2 och 3 år gamla) får vara hemma med sin pappa. Jag ska på begravning för min egna pappa som dog i början av månaden. Men tre nätter utan mina flickor… DET TÄR! Skämtade med min storasyster tdigare idag ”man kommer inte veta varför jag gråter – längtan efter barnen eller saknaden efter pappa”. Men nog kommer det vara mycket gråt och oro i helgen. Men, de kommer ha det fantastiskt bra med deras pappa – det måste jag ju intala mig.
    Vad ska man annars tänka på? Kommer vara två stora, jobbiga situationer!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.