Allmänt

Serietips

Tror knappast ni kan ha missat den här förvisso men i helgen började jag och Paula kolla på en ny serie – Störst av allt. Eller började kolla på, vi såg klart hela skiten. En sån serie som man tänker ”vi tar ett avsnitt och så sover vi sen” men så ligger man där och trugar med sig själv innan man kommer överens om ”ah men bara ett avsnitt till”. Sen rullar eftertexterna utan något mer avsnitt att klicka fram och då känner man sig tom, naken, rädd, ensam…

Serien bygger på boken med samma namn som jag inte läst men var en riktig kioskvältare enligt Pulkan. Handlar om en rik överklasstjej som ställs inför rätta efter redig skolskjutning med flera döda, är hon skyldig eller inte? För mig som inte läst boken var det riktigt spännande, för Paula som läst boken var det också spännande. Coolt med en svensk serie på Netflix också, och att det är samma manusförfattare som till Bron gör att man vet stämningen lite mer. Ni får bilda er en egen uppfattning. Kolla på Störst av allt i helgen så kan vi diskutera i små grupper och redovisa framme vid tavlan sen!

Kommentarer

 1. JLB

  fastnade oxå i helgen! tre avsnitt kvar dock.. började alldeles för sent igår kväll 😮 men måste instämma med nedan, lite b skådespel av vissa, blir lätt så i svenska serier av någon anledning.

 2. Malin

  Hej fråga ang Cleandrink.
  Kommer passion koffeinfri försvinna? Svårt att få tag på, butikspersonal ger ej några klara svar heller ☺️

 3. A

  Hugo! Är sjukt sugen på att testa crossfit, men är en liten fegis😬 tränar mycket på Sara idag, men känner att jag vill prova något annat… har tänkt länge på crossfit, utifrån det jag hört och sett så gillar jag det! Har du nån bra tips/trix så jag vågar ge mig över till andra sidan? Mvh Chicken

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Enklaste tipset jag har är… just do it. Våga dig iväg så kommer det bli succé och du blir en del i crossfit-familjen!

 4. Jeanette

  Jag är så redo på att diskutera vid tavlan sen! Hoppas verkligen att du inte skämtade, känns som att den risken finns 😂

 5. Vilma

  För mig som inte läst boken än så var det väldigt tydligt att advokaten räddade henne. Blev så chockad över domen men insåg ju verkligen att han hade rätt!

 6. Lisa

  Äääälskade boken
  Sträcksåg serien.
  Men… är besviken på de båda huvudrollernas skådespelarprestationer, Sebastians utseende, samt att man inte riktigt fick se hur advokaten lyckades rädda henne under rättegängen. Det var ju själva wow-delen av boken! Ändå sevärd, såklart. Men kunde varit bättre.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.