Allmänt

Semestern över – Skönt?

Någon mer än mig som tycker det är skönt att semestern snart är över?

– Leonore vaknar vid 09 och Molly vid 11:30. Leonore lägger sig vid 22 och Molly vid 01. Under semester finns det inget som heter egentid. Semester betyder egentligen ”hitta på saker för barnen 24/7”. Det ska bli skönt att komma tillbaka till rutiner när det kommer till läggning.

– Pengarna fullständigt flyger ut från kontot. Lunch på stranden, 60 euro. Glass till alla, 12 euro. Tivoli på kvällen, 3 euro per attraktion gånger 45 åk.

– Bo på varandra när man är utomlands. Vi bodde tillsammans med mina föräldrar och det funkade jättebra. Dom hade ett rum och vi hade ett rum. Det blir dock tajt och vill man inte ge barnen men för livet så behövs enorm planering för att få till lite 50 shades.

– Slippa att rota igenom resväskan varje gång man ska hitta ett plagg. Slippa att ha 19kg tvätt varje gång man kommer hem

– Tror inte jag har haft en fulladdad telefon sen semestern började. Telefonen är alltid sista utvägen, tyvärr har det blivit enda utvägen många gånger under semestern. Haha. Barns tålamod på restaurang är lika bra som kameran på min gamla Nokia. Äntligen blir det lite telefontid för mig med.

Hur har er semester varit?

IMG_6639

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.