Uncategorized

Semester

(Inlägget innehåller reklam för TUI)

Igår var det heldag med mina buddys. En av dom bästa dagarna på länge. Först golf, sen tennis, sen båt, sen bada pool och till slut middag ute på holmen i saltsjöbaden. Eftersom jag klev på mitt ätfönster klockan 14 så kunde jag äta fram till 22 också, perfekt. Det sjuka med periodisk fasta är ju att man knappt känner hunger när man kört ett tag. Snacka om att hunger bara är en känsla som vi lurar vår kroppar med.

Man kan säga att jag och Max har klassiska Golflår:

Annars: Mår vi bra. Nu är det semester

På måndag: Drar vi till Hotel Riu Vistamarpå Gran Canaria. Det kommer bli magiskt. Vi har haft kontakt med TUI och nu bestämde vi oss för att åka. Ser man på bilderna från hotellet så ser det magiskt ut. Det här blir egentligen första resan som är mer än ett par dagar som vi gör själva. Annars har vi alltid haft med oss vänner eller familj, denna gång är det bara vi. Det ser ju ok ut =). Någon av er som varit på Gran Canaria och kan komma med lite tips på vad man kan göra?

Idag: Jag har tjejerna fram till klockan 12, sedan byts vi av och jag drar och tränar. Vid 14:00 så ska vi åka och träffa prästen. Jag och Paula ska gifta oss i september, har vi sagt det? Det är galet att hon ska bli en Rosas. Egentligen borde vi redan varit gifta, men vi har väl tagit det mesta i fel ordning. Flyttade ihop efter 2 månader, blev gravida efter 9 månader, då någonstans gick jag ner på knä. Sedan har har vi flyttat, skaffat en till. Nu känns det iaf som vi har tid för giftermålet och chanserna för att vi ska klara av att vara gifta är nog rätt stora. Vi har ju tagit oss igenom en del, bla några år av bebisbajs och lite sömn.

Glöm inte: Att krama någon du tycker om!

Kommentarer

  1. J

    Åh älskar GC! Stranden Amadores får ni inte missa, finaste på hela ön. Hyr en bil och kör runt ön, stanna i Mogan och ta en promenad längs hamnen (finns ett gott glasställe där också, och mat, googla). Klättra på sanddynorna i Maspalomas öken, häftigt!

    1. M

      Följer man dock bara skyltarna mot Mogan hamnar man i bergen 😂 Var fint där med, men lagom förvånande när man sett bilderna på hamnen. Prickade av både bergsstaden och hamnstaden Mogan dock 😊

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.