Tallin 2012

Segway för första gången = Katastrof

Jag trodde att dom skulle ha en liten kurs och berätta hur man gjorde för att bromsa och gasa. Nej nej, det var bara att lära sig själv vilket jag försökte göra och det första jag gjorde var att köra rakt in i en uteservering (en fin uteservering) för att jag inte fick stopp på helvetet (kom sedan på att man skulle luta sig bakåt för att bromsa) som tur var så missade jag familjerna som satt och åt och körde ”bara” in i ett bord som stod dukat och klart. Paula höll på att avlida av skratt medan jag stod och beklagade mig och skämdes som en hund, det var ju inte läge att klaga på mitt ben som typ bröts på 11 ställen under olyckan.

Nu har jag i alla fall fått ordning på bitarna och kan typ representera Sverige i Segway VM.

Ser stabilt ut va?

20120719-161451.jpg

/Bättre bilder kommer sen

Kommentarer

 1. Angelica

  Hahaha, fånig man känner sig när man skrattar för sig själv, men kunde inte hålla mig 😀
  Förresten, grymt bra blogg! 🙂

 2. nathalie vilenius

  Hahaha jag hade säkert gjort likadant.. Men verkar skitkul att åka segway iallafall ! Kolla gärna in på min blogg, jag kom hem från Italien idag så har massor utav bilder från resan =)

 3. Malin

  Hahaha! tack för du bjussade på den! Fick mig ett gott skratt! :-))
  Måste varit sjukt pinsamt dock…
  OCH! Eloge till dig att du uppdaterar så ofta. Gillas skarpt!
  Ha en fortsatt mysig resa! 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.