AllmäntFamiljeliv

Samsung

Jag vet vad vi ska ha för tv i nya huset. Har någon av er tittat på den nya Samsung S-UHD Curved tvn?

Utan att överdriva kan jag säga att det är som att gå på bio. Nu gör jag detta inlägg i samarbete med Samsung och inlägget är sponsrat men efter att ha varit och tittat på tvn och upplevt bildkvalitén så står jag stolt bakom detta samarbete och jag rekommenderar alla som går i tankar på att skaffa ny tv eller ny partner att ta en titt på denna.

Ni hittar mer info om tvn här: bit.ly/1PKHynR

Om någon vecka kanske det finns möjlighet att vinna en också. Stay tuned…

Kommentarer

  1. Evelina

    Hej! Jag har en fråga om proteinpulver som jag hoppas du kan svara på.
    Går det bra att använda två helt olika proteinpulver? T.ex ett från Scitec Nutrition och ett från Star Nutrition, eller är det bäst att hålla sig till ett och samma?
    Tack.

  2. Lilly

    Ni verkar vara en kassako för Sveriges företag, så jävulskt mycket reklam som ni håller på med.. både du och Paula. Det är inte direkt en positiv upplevelse för läsarna, speciellt inte när du skriver ”sponsrat inlägg men tycker VERKLIGEN att detta är bra!” det tyder på att du inte brukar tycka det..

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.