AllmäntFamiljelivTräning & kost

Sammanfattning

Det här kommer bli ett långt inlägg. Kanske det längsta jag har skrivit någonsin här på bloggen. Jag har haft en fullspäckad helg och igår hade jag en mini depression och sedan opererades Molly också. Så jag tänkte, imorgon (idag alltså) tar jag tag i mitt liv igen. Vilket jag har gjort. Nu är depressionen borta, jag har tränat och nu sitter jag på kontoret och funderar på vilket mail, sms och missat samtal som jag skall börja med.

Innan jag börjar gräva ner mig i inboxen så tänkte jag berätta lite kort om helgen.

För några veckor sedan så sa Bullen till mig att inte ha något inbokat den 29e november. Han ville fira min födelsedag lite grann och skulle ta med mig på något äventyr. Alright tänkte jag, det blir kul. Egentligen fyllde jag år den 23e, men eftersom jag var i Sundsvall då så passade den 29e bättre.

Fredagen kom. Jag jobbade, drog och tränade och kom tillbaka till kontoret. Då var det dags att dra. Bullen körde till Marina Elite Hotel i Nacka där vi checkade in i en fin svit. Efter det drog vi ner och badade, drack bira och snackade skit.

Haha, efter det blir allt jävligt oklart. Det enda jag vet är att Jonas har massor av grejer planerade, men allting skiter sig eftersom vi blir rätt fulla, rätt tidigt. Kvällen/natten avslutades med att en taxichaufför pickar mig på axeln och säger att vi är framme. Jag tittar ner och ser att jag sitter med en hamburgare i ena handen och en cola light i den andra, sedan vänder jag mig till vänster och ser att det har gått ännu värre för Bullen, han har somnat i sin hamburgare. Game over fredag. Dagen efter (Lördag) hade han också massa saker inplanerade. Men vi var lite för dåliga, så det hela slutade med att vi åkte till O’Learys och satt där i 6 timmar. Jag fattade ingenting och jag tänkte vafan skjutsa hem mig istället. Jag är bakis, jag saknar min familj och jag vill hem. Men Jonas bara fortsatte och sa att han hade en sista överraskning. Vid kvart i 7 så var det äntligen dags att dra (Då hade vi suttit där sedan 13). Nu började det bli lite spännande eftersom att Jonas hade ”hypat” upp den här överraskningen något fruktansvärt. Eftersom jag och Jonas har gjort rätt mycket sjuka saker tillsammans så måste en överraskning som han ”hypat” upp såhär mycket vara riktigt häftig. Jag tänkte typ på privat plan till Dubai och sedan en veckas semester med min familj.

På vägen till den hemliga överraskningen så ser Jonas att hans skjorta är helt skitig och frågar om han kan få låna en av mig.

Väl hemma möts jag av det här:

Känslan att bli uppvaktad av dom som verkligen står en varmt om hjärtat är obeskrivlig. Jag kände mig älskad och jag fick fira min 25års dag med dom jag älskar. Det är stort.

Det är det här jag menar med Paula också. Hon har alltså styrt upp en stor fest bakom ryggen på mig och hon hade inte missat en grej.

Oddka – Som har Sveriges godaste alkohol var på plats med en stor bar där alla kunde ta för sig av dricka under kvällen.

Paulas pappa som är kock hade stått och lagat all mat under hela dagen.

San Miguel var där med öl till alla

Och inte nog med det. Kolla på min 25års tårta. Haha:

Såhär snygg var Paula. Love u:

Mer bilder:

Söndag: Att vakna på söndagen var hårt och att se hur det såg ut i vår lägenhet var ännu hårdare. I 4 timmar röjde jag och Paula. När det var klart åkte vi och hämtade Molly och sedan drog jag och tränade. Jag kände att jag var tvungen att svettas.

Måndag: Depressionen från helvetet kom. Jag ville inte gå upp ur sängen, dessutom skulle Molly opereras och jag var nojig inför det. Operationen gick bra, men nedsövningen och uppvaket var inte alls kul. För mig som satt och tittade på Molly och höll hennes hand när hon skulle sövas var det nog värst. Hon bara försvann och ni kan ju tänka er mig. Jag kan inte ens kolla på Biggest Looser utan att få tårar i ögonen. Jag vill knocka läkaren och ta hem min dotter.

Resten: Av måndagen blev lugn. Isglass, god mat och mys hemma.

Idag: Vaknade jag upp med ett leende på läpparna. Depressionen var borta och jag längtade till boxen. Jävlar vad skönt det ska bli att träna. Klockan 07:30 var jag på Nordic och började köra mitt pass tillsammans med Numi.

Vi körde på riktigt bra och kroppen känns bra. Jag känner mig stark och jag blir glad av att veta att jag jag inte har något inplanerat på länge nu. Jag kommer alltså kunna fokusera på min Crossfit och bli ännu bättre för varje dag som går. Det motiverar mig!

Det som motiverar er kanske kan vara det här:

Muscle -ups med raka ben. Ingen dip

Repklättring utan ben

Handstand pushups med förhöjning under händerna.

Nu: LUNCH

Kommentarer

  1. Lina

    Asså herregud vilken jävla toppenhelg! Världens bästa familj och vänner verkar du och Paula ha! Så härligt att se! Dock känner jag med dig när det gäller molly, har inga egna barn än men skulle må skitdåligt om det var mitt barn..
    Hoppas veckan och träningen går superbra nu!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.