Uncategorized

Så vet du att det är midsommar

 • Temperaturen överstiger aldrig 17 grader 
  Spelar ingen roll om det varit extremhetta med 32 grader i en månadstid och torka som gör att skogsbränderna sprider sig runt Sverige som klamydia på Magaluf – på midsommarafton är vädret traditionsbundet och störtdyker ner till max 17 grader. Har du tur får du uppehåll i regnskurarna men räkna inte med det, det blir kallt, blött och blåsigt. Inte helt omöjligt med snö eller hagel för den sakens skull.
 • Alla ser fulla ut vid midsommarstången 
  Vid stången samlas alla; stora som små, nykter som packad. I ena änden ser ni några fjortisar stappla fram på cidersvaga ben och i andra änden stapplar småbarnen runt som små, glada fyllon på ostadiga steg. Den första kräks antagligen mer men blir mer skit att ta hand om från den andra 😂💩
 • Det kliar i hårbotten 
  Av småkrypen från kransen gängets mest entusiastiska deltagare knåpat ihop. Små pollenkorvar och kryp kör sin egen dans i ditt svall och kransen blir alltid liiiiiite för stor så den glider ner i pannan.
 • Du äter julmat 
  Fast utan det varma, eller ja det varma byts ut till grillat. Sill, potatis, hårdbröd och ostpaj. Och nubbe såklart.
 • Barn blir gjorda 
  Inget gör oss svenskar så kärleksfyllda som en å annan nubbe. Ser du något som guppar i buskarna, under bordet, bakom husknuten eller i soffan gör du bäst i att titta åt andra hållet och tänka på annat.

Ha en härlig midsommar allihopa! Själv ska jag plocka sju sorters blommor och lägga under kudden ikväll. Stelt om jag drömmer om någon annan än Paula… blir svårt att förklara för henne att det kommer vara någon annan som får ta på sig brudklänning och allt det där. Men underlättar delen med barnvakt för kvällen helt klart 😬😂

Kommentarer

 1. Tamy

  Listan känns heeeelt komplett:);).
  Hoppas för övrigt att du och din fina familj har haft just en riktigt grym midsommar tillsammans:).
  Tack även för en mycket bra och läsvärd blogg:).

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.