Allmänt

Så var det Paulas tur

Om det är lätt att lura mig, så är det inte lika lätt att lura Paula. Jag tror det har att göra med att hon är en kontrollmänniska utan dess like. Jag har bökat och stökat för att hon skulle tro att den här dagen var som alla andra fredagar, och tillslut när hon trodde det så bokade hon in en kroppsscaning 07:45 i stan.

Så igår ringde jag till det företag och berättade läget, att Paula inte skulle dyka upp pga en möhippa som hon inte visste om. Därefter bad jag en annan ringa till Paula och låtsas att hon ringde från företaget och säga att det blivit en dubbelbokning och om Paula kan komma vid 12:00 istället för 07:45.

Detta gjorde Paula märkbart irriterad, speciellt eftersom man var tvungen att fasta innan undersökningen. Så efter någon timmes frustration, vet ni vad hon gör då? Då ringde hon till det här företaget igen och säger, det måste finnas en tidigare tid. Var på företaget säger, men 07:45 är fortfarande ledigt. Perfekt säger Paula och lägger på, hon fattar fortfarande ingenting som tur är. Utan hon är mer nöjd över att hon ska göra den här förbannade undersökningen 07:45.

Jag får i min tur ringa till hela tjejgänget och berätta vad som gäller. Ni får storma huset senast 06:30. Jag tänker att inte ens om man sitter i permobil och ska åka hela vägen in till stan så startar man en timme och en kvart innan bestämd tid innan i stan (det tar 20 minuter med bil när det är rusning).

Imorse 06:15, då är Paula redo att åka. Vem åker så långt innan??? Jag frågar lite försiktigt varför hon ska åka så tidigt. Köer och parkering svarar hon.

Nu är det panik, så jag gömmer båda hennes bilnycklar. Hon blir sedan vansinnig när hon inte kan hitta dom. Jag säger att hon måste låst in båda nycklarna i bilen. Ni hör ju hur det låter, låst in båda nycklarna i bilen?? Vilken nyckel har hon låst med då? Hahah. Hon köper iaf det och är på väg att ringa till Volkswagen ner hela tjejligan stormar in.

Kommentarer

 1. Juli

  Är hon lite…. Enkel?

  Ingen reaktion över att företaget dubbelbokat samtidigt som de fortfarande har samma tid ledig..
  Bilnycklarna orkar jag inte ens börja på wtf…
  Ringa volkswagen 06:15, very important person here hello… Skulle varit trevligt att höra det samtalet.
  Trodde jag var ett kontrollfreak men att starta iväg så tidigt med en sådan marginal är inte sunt tänk.

  Kryper i kroppen av detta inlägg.

 2. J

  Klart att hon fattade 🙄😂😂 sista helgen!
  Jag visste också när min möhippa skulle bli av och ”spelade” dum o blev chockad Hahahha

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.