Uncategorized

Roliga nyheter, fredag & göteborg

Att vakna upp idag var som att vara i en magisk dröm där allt man har jobbat för inträffar. Det har varit några riktigt goda nyheter dom senaste dagarna, får dock hålla tyst en stund till då detaljer inte är satta 🤪.

Annars: Har Leonore på endast några dagar blivit, först blöjfri. Det var från en dag till en annan, helt plötsligt började hon säga till att hon ville gå på muggen. Sedan har hon även slutat med välling, även det självmant.

Så ni ska förstå hur skönt det ska bli att inte behöva köpa mer välling och blöjor på ett tag. Att inte behöva gå upp i köket och hämta välling på natten, att inte behöva kämpa med 17 lager kläder på vintern för att få av och på den förbannade blöjan. Känslan är i höjd med när man fyllde 18 och tog körkort.

Paula: Är inte riktigt rumsren än, så vuxenblöjor får vi fortsätta med ett tag. Paula iaf det där själv.

Idag: Drar till Göteborg och Summerburst snart, ska bli kul. Ska någon av er dit?

Nu: Svart kaffe och ett glas vatten.

10:00: Då får jag äta!

Glöm inte: Långsam progression är bättre än ingen progression.

Kommentarer

 1. Linda

  Grattis till allt roligt! Den där hamburgaren gick inte av för hackor! Tyvärr ingår inte sådant i min kostplan just nu men den som väntar på något gott.. Kika gärna in hos mig för fitnessinspo. 🙂

 2. Conny Holm

  Så nu din dotter, allt kan till det lyxa,
  så hon slipper gå med blöjig byxa.
  Hon får det lätt att va och finnas,
  och Du fick körkotskänslan minnas.

 3. Delia

  Hej! Jag är lite sugen på att testa IF och köra 16:8, med kanske lite större ätfönster i början då jag nu äter under stor del av dygnet. Mina dagar ser dock väldigt annorlunda ut och ibland hade det funkat att börja äta 12 och ibland behöver jag istället äta tidigt. Ibland äta sent på kvällen (efter hård träning) etc. Kan man vara så flexibel med tider eller ska man försöka hålla sitt ätfönster till hyfsat samma tider, och bara svänga på en timme här och där? Tack för svar! Bästa bloggen – keep up the good work! 🙂

 4. L

  Tack för pepp i sista meningen.
  Händer inte mycket på gymmet men lite framsteg gör jag och jag ska försöka fokusera på dem!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.