Uncategorized

Road trip

Mycket jobb just nu. Igår spelade jag välgörenhetsgolf i Göteborg och idag är jag i Växjö och kommer stå i City Gross butiken med Anders Bagge.

Golfen igår var fin och alla pengar som samlades in gick till Drottning Silvias stiftelse och barnsjukhus.

1,4 miljoner lyckades vi samla in!!

Det var härligt att få vara en del av en sån sak. Att även få höra historier från barn som legat isolerade och sjuka. Vad stiftelsen har betytt för dom. Där satt jag helt plötsligt och var väldigt tacksam över att jag dels har två friska tjejer där hemma, men också att vi bor i ett bra land där såna här intiativ tas.

Ikväll tar jag bilen upp mot stockholm igen, saknar tjejerna nu.

Tänkte mest säga att jag lever och önska er en fin dag.

Sedan får ni inte glömma att hålla ut: Det är alltid dom 5 dagarna efter helgen som är jobbigast!

Kommentarer

 1. A

  Hej! Har blivit djupt förälskad i Clean, speciellt hallon 😍😍 alltid mitt första val! finns det någon chans/sätt att bli ambassadör/marknadsföra era produkter?

 2. m

  Var och handla på ica maxi i Linköping och tänkte ta en nocco som vanligt men istället hitta jag clean den orangea och tänkte vafan jag provar denna istället!
  Jag har hittat min nya favorit dricka!

  Så idag ska jag tillbaka och köpa fler 😅

   1. Aan

    Letar alltid efter clean men finns det inte i affären så hoppar jag att köpa något annat märke. Ni har lyckats med smakerna och önskar att ni får flera butiker tex ica maxi och Coop att beställa in

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.