Uncategorized

Ringen

Älskar min nya ring. Paula är på mig att jag inte får använda den fören the big day. Jag tycker det har noll betydelse, med hennes ring kan jag förstå, men min ring är ju bara en vanlig guldring.

#teamhugo

Kommentarer

 1. Ranja

  Vi, Syrianer, har alltid ringen på det högra ringfingret tills man gift sig och bytt till vänstra.. ett litet tips bara☺️

 2. Martina

  Kan någon förklara varför man har två ringar?

  Förlovningsring och vigselring..

  Man har förlovningsringen på tills man gifter sig, men varför ska man kosta på sig ytterliggare en ring?

  Jag var inne på Guldfynd, kollade priser på ringarna och det är sjuka priser. Varför köpa ring till Paula överhuvudtaget när hon vill byta bort den, byta efter en tid? Respektlöst enligt mig. Framförallt när hon så sällan har på sig den.

  Förhoppningsvis får man en ring man gillar och inte vill eller behöver byta bort den. Sedan gällande dig så tror jag att du ska ha er förlovningsring på tills den stora dagen.

 3. Jennifer

  #teamhugo det känns väl bra att båda visar redan nu att ni är upptagna. Det kommer hundra andra speciella moment under bröllopet så just ringpåtagningen spelar ingen roll tycker jag. Fin ring btw!

 4. agaton

  Hmmm Paula kan ju tänka sig att byta vigselring lite då och då så om du använder din nu så spelar de väl ingen roll?

 5. Alexa

  Min sambo har på sig sin förlovningsring. Älskar att han vill visa att ”jag är upptagen”. Finns inga rätt eller fel, man gör som man vill. Otur? Nä, är det inte menat att hålla så håller det inte, oavsett om mannen tar på sig ringen innan eller efter bröllopet. Teamrosas.

 6. J

  Alltså du. Har aldrig kommenterat innan (vad jag kommer ihåg, har följt dig länge) men måste, precis som många andra som druckit clean, skriva några rader.
  Jag dricker inte kaffe så började dricka celsius för några år sedan. Älskade koffeinkicken så har blivit smått besatt av just celsius.
  Köpte två stycken clean för nått år sedan när dom såldes ut på hemmakväll och blev SÅ besviken. Smakade hemskt, men tvingade i mig den pga småbarnsförälder och skulle jobba.
  Så nu när dom nya smakerna kom så tänkte jag att ”nä nä, den går jag inte på” och när alla hyllat den har jag tänkt att herregud, så god kan den inte vara?
  MEN! Idag köpte jag en exotic.. herregud! Såå god😍 blev helt såld.
  Ska prova hallon/smultron också. Är den lika god ska jag önska mig ett flak på min födelsedag i augusti.
  Bra jobbat, Hugo! 👌🏻🤩

 7. Kimberly

  #teampaula Nä men Hugo dags o leta efter ring kanske och låta bröllops ringen vänta till september 😊 det är bara otur att ha de innan!

 8. Annie

  Har du ingen förlovningsring? Om du inte har det tycker jag självklart du ska ha den på! Paula har väl en förlovningsring på sig? Måste ju vara rättvist! 🙂

 9. Cornelia

  Har du ingen förlovningsring? Tänker att det kanske inte känns så speciellt att få på sig ringen i kyrkan om man redan använt den i flera månader? Nä, #teampaula!

 10. Emma

  Helt ok! Min fästman har haft sin ring på sig under hela förlovningen (1,5 år), om en månad gifter vi oss och då får han ta av sig den innan vigsel bara 👏🏻

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.