Dagens fråga

Relationsakuten

Kom en lång kommentar med en fråga:
”Min man har ett stort umgånge med både tjejer och killar vilket jag tycker är skitbra. Det är viktigt att vara sin egen och ha tid med sina kompisar och så. Många vänner har kommit och gått igenom åren med en av min mans tjejkompisar har alltid funnits där. Hon bara flyter omrking och är en i ”killgänget”.. Bör tilläggas att jag inte känner henne utan har bara hälsat ett fåtal gånger! NU till saken; 
   Vet egentligen inte var jag ska börja men det kanske började med den gången då min man sa att han skulle ut med sina killkompisar och bad mig att inte följa med för att det var ”killkväll” men det slutade endå med att ”tjejkompisen” ringde min man dagen efter för att fråga vad som hänt kvällen innan och. När detta samtalet skedde låste min man in sig på toa för att han var ”kissig”.. ..ELLER kan det ha varit när jag fick veta att min man bett sin kompis ljuga om att han sovit där när min man egetligen soviit någon annan stans.. Var vet jag inte. Har liksom inte tagit upp det för att min man inte vet att jag vet! 
  För en vecka sen ringde min man mig från sitt jobb ( han joobbar sena kvällar och vi pratar aldrig över telefon.. Kan räkna på en halv hand dem gånger vi pratat under jobbtid)..aillfall.. min man ringer mig för att ”CHecka” läget och säger sen att han måste lägga på då han har mycket jobb, Hela samtalet kändes sjukt märkligt men jag gick och la mig. Vid 02:00 börjar det tjuta någonstans ifrån och jag flyger upp ur sängen och inser att det ringer från laptopen.! Öppnar upp den och ser att det är HON… ”tjejkompisen” har ringt min man 4 gånger under den kvällen och han henne. Jag vet att det är fel att läsa och snoka men jag kunde fan inte låta blir. Ser att dem har haft en lång konversation och att massa bilder har kommit och gått. Stägde ner och kände mig så jvla äkclad!.
Vad gör man nu?! är detta början på slutet?!….Hjälp!” 

Doktor Hugo på plats här på relationsakuten.
Det låter helt klart som att din snubbe har något fuffens för sig och det enda egentliga råd jag kan ge är att hitta ett tillfälle där ni kan sätta er ner i lugn och ro och du kan ta upp alla dessa grejer med honom. Att ha ett stort umgänge och ”få” umgås med vänner ifred utan sin partner tycker jag är viktigt men det bygger ju också på tillit och han verkar inte riktigt sköta den delen. Om din snubbe låser in sig på toa för att prata med sin tjejkompis känns det som att samtalet inte direkt var helt oskyldigt. Jag och Pulkan har möjligheten att kolla varandras telefoner (kan varandras lösenord) och kan använda varandras när den enes laddar ut eller något så att vi skulle ha hemligheter där är uteslutet. Klart man inte ska snoka igenom sin partners telefon eller dator men det känns ju som att du har rimlig anledning att vilja göra det. Framgår inte riktigt vad för sorts bilder eller konversation du fick se men om din reaktion var att bli äcklad gissar jag på att det inte var kul klipp på djur eller något sånt. Du borde helt enkelt snacka med din kille och ta reda på hur relationen till tjejkompisen är egentligen. Klart man kan vara vän med det andra könet utan några konstigheter men i och med din känsla nu och vad som hänt så känns det inte som att relationerna (hans och hennes samt din och hans) kan pågå som dom gjort hittills. Kanske har han någon sjukt bra förklaring till nattsamtalen, att hon dyker upp på killkvällar eller varför han pratar med henne på toaletten men jag skulle inte sätta min tro till det. Ta tjuren vid hornen och sen får du besluta om du är ok med vad som hänt och vill försöka på nytt eller om du känner att han passerat en gräns du inte kan förlåta – bara du kan bestämma det.

Kommentarer

 1. Mia

  Det här är ju en solklar otrohet. De har legat, punktum. Otroligt fult också att han springer iväg med telefonen när hon ringer, har han kanske sagt till henne att han lämnat dig eller? Varför skulle hon annars ringa sådär.. Då smyger man ju med sms istället.

 2. Sandra

  Håller också med. Det bästa är att prata med varandra. Kommunikation är viktigt i en relation, oavsett ämne. Stor kram och lycka till <3

 3. Lov

  Håller med Hugo. Känns som något fuffens.
  Prata med din man och be om svar. Han borde vara man nig att där och då vara ärlig mot dig.
  Skriv gärna hur det går.
  Skickar styrka 💜
  Lycka till

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.