Clean Drink

Rävpiss med kolsyra

Inte ett samarbete eller något jag varit inblandad i överhuvudtaget men eftersom jag postar den här får jag väl skriva att det är ”reklam för Clean Drink”.

Mikael Hollsten känner ni säkert igen som tränare från Biggest Loser. Fick span på att han gjort en YT-video där han recenserar Nocco och Clean för att se vilken som är bäst. Kika på videon för att se hans betyg 😉

”Den smakade så illa att jag var tvungen att öppna en burk till för att smaka om det var något fel på den första” 😂😂😂😂

Kommentarer

 1. Sarah

  Ljuger alla när dom säger att energidrinkar smakar gott? Måste man låtsas tycka det annars förlorar man sitt gymkort? Det smakar ju så illa. Massa tillsatser och kemi smakar det ju. Bara konstigt.

 2. Julia

  Brukar aldrig kommentera men tänker att du inte kan få höra för många gånger att Clean är GRYM. Brukade alltid dricka en och samma smak av Celsius innan för att det var den enda goda energidrycken (alla andra smaker och Nocco har ju alltid den där skumma eftersmaken) och så testar jag Clean och ba VA??? Var är den, eftersmaken? Hur kan en energidryck va så här god?? Ni har gjort ett grymt jobb med Clean, godaste energidrycken som finns att köpa<3

 3. Sara

  Och jag tycker nocco är godare än clean, smakar mindre tillsatser 😅 tyvärr- jag har försökt men nocco vinner jämt..

 4. Jenny

  Spännande! Jag har testat 1 Nocco och jag tror det var någon annanas smak. Spydde nästan (var ingen kolsyra).

  Nu har jag köpt 3 olika smaker clean bla den i videon och hallon 😍 ska bli spännande 💪💪

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.