Allmänt

Rabatt och annat skoj på Silja Line

Samarbete med Silja Line

Samarbetet som jag och Paula gör med Silja Line är kul. Det är kul för att jag får många frågor kring Silja Line. Kompisar hör av sig och undrar om det är så bra som det ser ut.

Det är så bra som det ser ut. På riktigt kan jag inte komma på något bättre och mer prisvärt att göra med barn. En minisemester där man kan koppla av och hålla barnen aktiva hela tiden.

Mina bästa tips för barnfamiljer ombord på Silja Line:

Relaxområdet – Ungarnas dröm. Har man så stora barn att dom sköter sig själva så kan man själv som förälder sitta i bubbelpoolen och ändå ha koll.
Leklandet – Stimulering för alla åldrar. Playstation eller bebisland. Rollspel eller bollhav. Sagor eller tågbanor. Ni avgör. Och vad ni än gör, missa inte glassbaren.
Barndisco – Dans och aktivering. Perfekt innan det är dags för läggning. Ungarna tar ut sig rejält, haha.
Shower – När vi var ombord hade dom trampolinshow. Bland det häftigaste jag sett. Att dom dessutom har monterat en trampolin på huvudgatan och man står under trampolinen gör upplevelsen ännu mer imponerande.

Vi drog med ett gäng kompisar och lät alla gå loss ombord på Silja Serenade:

För mer info och exklusiv rabattkod som ger upp till 20% rabatt – in på https://loppi.se/familjekul/

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.