Allmänt

Problem

God morgon gänget,

Dagens första tanke har jag ägnat till varför jag knappt kan ha några kepsar. 9 av 10 kepsar jag provar är förstora och så har det alltid varit. Jag har litet huvud, men inte extremt litet ändå. Alltså problemet är ju inte omkretsen eftersom det oftast går att ställa in på spännet. Problemet är att mina öron sitter för långt uppe, så när jag drar ner kepsen så sticker öronen rakt utåt. Typ såhär:

Jag tänker att det måste finnas en marknad för detta. Människor med små huvuden som gillar att bära keps? Företaget kommer heta ”Size does not matter”.

Annars: Svinjobbig natt som vanligt. Leonore sover sämre än på många månader. Hon vaknar 3-4 gånger per natt, väcker Molly och är allmänt svinjobbig. Såklart inte henne fel, men man blir ett vrak efter ett par dåliga nätter.

Lite: Ont i halsen idag också. Kör stenhårt på Coldzyme som jag tycker funkar. Har ni provat det?

Idag: Har jag möte med UC om ett samarbete som sträcker sig under hela 2019, sedan skall jag byta till sommardäck på bilen och efter det ska jag till vårt kontor i sjöstan. Vi flyttade för några veckor sedan till ett kontorshotell, jävligt bra faktiskt.

Skapligt: Väder i Torre när vi är där :D:D

Dagens minne: Egypten i mars 2014. Molly, nästan ett år gammal. Vi tog en sista minuten med vänner. Hotellet var bra, klimatet var bra, maten var katastrof, människorna över lag var katastrof, gatorna utanför hotellet gick inte att vistas på, havet var magiskt.

Det är en ändå en hatkärlek jag känner till den här semestern. Det klimatet och hotellet för dom pengarna får man inte på så många ställen, så det är ett plus. Med småbarn kan man ändå inte hitta på så mycket, så egentligen spelar det ingen roll om man bara kan hänga på hotellet.

Får man som småbarnsförälder 5 min off i en solstol så räcker det, men skulle jag åka tillbaka? Nej tack.

Vi gjorde en utflykt ut på havet. Det var riktigt häftigt, typ samma vatten som Maldiverna:

Mycket sånt här skit. Lokalbelkning som gick runt och fotade tjejer och sedan krävde dom på pengar. Det var inget som framgick från start. Den här stackaren trodde säkert att hon hade blivit modell för ett turistmagasin.

Kommentarer

  1. Emma

    Min kille har samma problem med kepsar! Han köpte tillslut storleken youth och då passade dom. Finns i de vanliga ”sportkepsarna”. Typ NY mfl.

  2. Maria

    Jag har alltid undrat varför ni inte vågade vistas utanför hotellet? Jag har varit i Egypten och var utanför hotellområdet varje kväll. Dessutom blev vi vän med en egyptier som bjöd oss på mat med hans vänner. Inget slisk, bara en trevlig middag med egyptier. Kul att äta mat som de lagat hemma också.

  3. Louise

    Ett hett tips med kepsarna är att prova h&m’s kepsar. Min man har också litet huvud och ser rolig (stackarn) ut i andra kepsar. Men h&m’s kepssr har något smalare skärm och han ser mer proportionell ut i dom kepsarna. Även intersport har bra kepsar! Lycka till.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.