Uncategorized

Pippiteater

Eftermiddagsnöjet: Teater, Pippi. Riktigt grym, se den med era kidz!

Kommentarer

  1. Anna

    Hej! Jag och min sambo väntar vårt första barn och jag minns att du skrev ett inlägg för inte så länge sen om den första tiden eller första åren med en bebis. Jag har googlat men hittar inte på det, skulle gärna vilja hitta det så både jag och sambon kan förbereda oss lite på hur det kan vara efter bebis kommer 🙂 Tack för en bra blogg!

  2. Amanda

    Hej! Skulle vara intressant om du gjorde ett inlägg om saker DU med adhd måste tänka på i ett förhållande. Jag lever nämligen med min pojkvän som också har adhd och jag läser alla möjliga artiklar för att lära mig och underlätta för oss båda, men det står bara hur jag ska tänka överallt. Jag vill se det från personen som har adhd perspektiv också, vad han kan göra föra att underlätta för oss också? Har du några saker som du lärt dig att tänka på för att underlätta er vardag och er kärlek? Kram

  3. Nathalie

    Åh vill gå med baren o se den. Hur lång är den? Tror du en 1.5 åring klarar av den eller kanske bara borde gå med 3 åringen? Vi har ju sett pippi teatern på junibacken då var han helt inne i det men är tveksam nu om denna. 3 åringen vet jag skulle älska denna.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.