AllmäntFamiljeliv

Pinsamma händelser

Alla har ju varit med om pinsamma saker i sitt liv. Här kommer några saker jag varit med om på senaste.

– Jag skulle köpa thaimat till hela familjen. Min mobil var död vilken kommer bli en viktig detalj i denna berättelse. Jag gick in och beställde mat, detta var en fredag och det var ganska många fler än mig som var sugna på thaimat. Efter ca 30 minuters väntan var min order klar. Jag stoppar i kortet och det studsar, medges ej. Hon som står i kassan berättar att det inte gick igenom. Jo tack, jag ser det på skärmen. Vänta, jag måste bara föra över pengar säger jag. Redan här är det tillräckligt pinsamt, folk står och väntar samtidigt som jag kommer på att jag inte har några batterier på telefonen. – Ursäkta, skulle jag kunna få låna er telefon? Jag måste ringa min sambo som måste föra över pengar. Hon står i kassan pratar inte svinbra svenska och jag får ställa fråga några gånger innan hon förstår att jag måste låna telefonen. Vid det här laget vill jag inte ens tänka på vad allt folk runt omkring mig tänkte. Jag lånar telefonen, skriver in numret som jag tror är Paulas och ringer. Fel nummer. Jag provar igen och denna gång kommer jag fram till Paula. – Hej, jag står här på thaien. Du måste föra över pengar nu. Det är lite pinsamt och folk väntar. Paula: hahah, vad händer om jag inte för över pengar? Lider du? Det här är så roligt. – Skärp dig, det är inte läge. För bara över pengar. Hej. Efter mycket om och men kunde jag betala. Nu för tiden ser jag alltid till att kolla så inte Paula har varit och shoppat innan jag ska betala.

– BVC: Det är alltid stressigt med småbarn och det är inte alltid man har tid att byta en blöja precis innan man ska dra. Denna gång var inget undantag. Molly sket precis innan vi skulle dra och vi var redan försenade. Jag bytte blöjan på någon minut och sedan stack vi. Detta var alltså mitt första besök hos bvc med Molly. När vi kommer in och barnsköterskan klär av Molly för vägning så tar hon av blöjan och utbrister ”oj, här var det lite bajs kvar. Det är inte bra”. – Oj, ah. Ehm. ”Du vet att hon kan få eksem och infektioner om man inte är noga med rengöring?” – Jo, precis. Det brukar inte se ut såhär alltså. Egentligen skulle jag bara sagt som det var, att det var tokstressigt men av någon konstig anledning blev jag ställd mot väggen och hela situationen gjorde att jag ville skjuta mig själv med en vattenpistol.

– Peta sig i näsan när man kör bil. Jag läste en undersökning att 3 av 5 pillar sig i näsan när dom kör bil. Jag är en av dom 3 och här om dagen så grävde jag att jag nästan kom upp till hjärnan. Jag stod still vid ett rödljus när jag skådade det lilla miraklet jag hade fått ut. Strax därefter sneglade jag åt vänster och märker att två tjejer i bilen bredvid sitter och asgarvar åt mig. Tacka fan för att jag har en snabb bil och kunde gasa när det blev grönt.

Nu har jag delat med mig. Du kanske också kan dela med dig av en händelse i kommentarsfältet?

Kaspar_Orasmäe_wakeboarding_Hugo_12august

Paula är också en pinsam människa. Läs här: https://paulas.me/pinsamheter-i-alla-dess-former/

Kommentarer

 1. Marie

  Man har ju råkat ha sex nån gång så föräldrar (mina och min killes) hört och nästa dag hintat om att de hört. Typ mitt ex:s pappa sa: Sovit gott eller?, tyckte det gnissla så fasligt inatt…OMFG!

  Mitt ex gillade att skämma ut mig också, en gång i en matvarubutik fes han en smygare som stank nåt jävulskt och förföljde oss och så säger han typ: Men faaan gumman vad äckligt du fisit! Folk hör och ser, jag vill döööööö och döda honom.

  Har hänt mig också att jag inga pengar på kortet haft och så kunde jag inte föra över pengar heller så jag var tvungen ringa min sambo och be honom fixa det, kön bara växer, så sjukt pinsamt!

 2. Lib

  Hänt mig en massa pinsamma saker, är en sån typisk människa som alltid ska råka ut för konstiga grejer. Men med mitt fiskminne så kommer jag inte ihåg allt. Kan dela med mig utav två händelser jag iallafall kommer ihåg:

  1. Skulle åka utomlands med familjen och varje gång jag ska flyga så får jag problem med magen. Blir gasig. Så jag går på toa på flygplanet och sitter där, lättar på trycket och njuter… tills en man öppnar dörren! Jag kollar upp och han stirrar på mig, han ser helt chockad ut. Han stänger igen dörren och jag låser. Går sedan ut ur toan, har världens skrattanfall, så sitter jag och berättar för mina systrar om vad som precis hänt och när jag är klar så inser jag att mannen sitter på stolen framför oss. Kunde inte bli värre haha.

  2. Sommarjobbar på ett lager. Hade en gruppledare som tyckte det var så kul att skrämma mig (då jag är väldigt lättskrämd). Så en hel sommar höll jag på att få hjärtattack flera gånger om dagen. Så en dag tänker jag ”nu ska jag ge igen”. Jag gömmer mig i en kartong och så säger jag till en kollega att signalera när jag ska hoppa fram. Min kollega signalerade, men det jag inte hörde va att hon sa ”hoppa inte fram”. Jag hörde som sagt inte det så jag hoppade fram och skrek ”buuuuh”. Två sekunder senare inser jag att det inte var min gruppledare som stod framför mig utan lagrets högsta chef. Han sa inte ett ord utan bara stirrade på mig som om att jag vore någon idiot haha. ?

 3. vickanbaby

  Jag måste dela med mig av en sjukt pinsam grej! Inte jag som stod för den men jag var delaktig ändå..

  Jag var 16 år och var tillsammans med en jämnårig kille, vi sov ofta hemma hos honom. Han hade rätt präktiga föräldrar, inga man skämtade med. Han hade ett litet sovrum mellan sin storasysters och sina föräldrars sovrum. På kvällarna när vi gjort oss klara för sängen var det typ ”inte okej” att sedan gå ut till badrummet igen, för det hade vi ju redan gjort, och nu skulle man sova. Vi fick inte störa genom att tassa ut och gå på toaletten i onödan. Vi hade sex och använde inte kondom, så varje gång han skulle ”skjuta” (ni vet) så laddade han mot väggen vid sängen! Det var inget jag tänkte på riktigt, jag trodde väl att han fixade det där, hade papper eller något. Men när han sedan en gång bestämde sig för att tapetsera om på sitt rum så drog han bort sängen och så kan ni tänka er hur det såg ut på den mörkblå tapeten! Hans mamma stod i hans rum och jag med dessvärre! Jag ville nästan hellre Dö just då! 😛 Hahahahaha
  Det var så jäkla illa alltså!

 4. Tanja

  När jag var ca 12 år skulle jag och min kompis shoppa, så skulle hon testa ett plagg men hon bad mig att byta storlek. Tro fan att hon byter provrum för att driva med mig, så när jag öppnar står en tjock tant och testar underkläder och.. SLÅR TILL MIG när hon märker att jag öppnar hennes provrum. Hahah, kul stt förklara vad som hade hänt på sjukhuset sen, stor fet blåtira! =)

 5. Diana

  ha ha kul att du bjuder på dig själv, så härligt. men det där var inte såå farligt, tror faktiskt att du har VÄRRE grejer på lager. 😉

  Tack för att du delade med dig, hur kul som helst. !! 😀 😀

 6. Malin

  Jag har en! När jag går på toa på jobbet lägger jag alltid papper på sitsen. En gång så fastnade det i byxorna, vilket jag inte märkte, så där gick jag i godan ro med pappret hängandes i röven! Tills en kille bara hhrrmm! Usch!

 7. Elin

  HAHAHA, gött!

  Jag kan dela med mig av detta;

  När jag var 17 hade jag precis börjat dejta en kille och allt var så rosa och fluffigt. Han tyckte jag var perfekt och jag som var osäker ville gärna behålla den bilden.
  Var hemma hos honom en helg, han bodde hemma.
  En dag var jag så himla bubblig i magen men ville verkligen inte baja hemma hos honom.
  Men så skulle jag duscha på morgonen och hela hans familj sitter utanför badrummet som var i anslutning till en hall/vardagsrum.
  Sätter mig ner i duschen/badkaret för att duscha och tänker att jag äntligen kan fisa på, och få ut en hel mängd gaser men då blir det ett sådant jädra tryck att luften pressas ut mellan skinkorna och det ljudet när den smattrade mot badkaret! Det blev ett enormt eko, som en smäll så killens pappa knackade på och frågade om ngt hänt, så att jag inte halkade.
  Jag höll på att dö….

  På mitt förra jobb hade jag en vidrig chef.
  Vi satt flera ute i matsalen och fikade och jag sa ” Jag är så jävla trött på xxxx, idiotjävel, jag hatar fan henne!” Och ja, klart hon stod bakom mig.
  Det går liksom inte ens att ta sig ur den situationen.
  Som tur var blev hon uppsagd ett kort tag framöver…

  Jag och en kompis åkte rulltrappan inne på NK. Hon hade lutat sitt huvud på min axel för att visa hur en kille hade gjort och vill höll på att flamsa oss och skoja lite ( jag var väl 15 år kanske), och precis när vi går av rulltrappan så blundar jag och lägger mitt huvud på hennes axel och riktigt spelar att jag njuter.
  Hon börjar rycka på axeln och säger ngt liknande som ” Men vad då, är det inte mysigt?” och öppnar ögonen. Då har jag lagt huvudet på en främmande gubbes axel och gått med en liten bit!!
  Min kompis stod och garvade en bit bort men det var så jävla pinsamt. Gubben sa inte ens något utan försökte bara rycka bort mig..PINSAMT!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.