Uncategorized

Paulas träning

Nu när Paula är i bättre form än mig så är det roligt att träna och hålla pass tillsammans.

Tänk att Paula aldrig hade tränat när jag träffade henne, det kan man inte tro. Jag kommer ihåg första gången jag fick med henne ut på en löprunda. Hon hade converse och en kickersoverall på sig, sedan drog hon iväg som en Kenyan.

Ok, antingen har hon tränat i smyg, eller så har hon ingen aning om vad hon håller på med tänkte jag. 800m senare stod hon och kräktes i ett dike 😂. Jag vänder och det här är sista gången jag springer sa hon med förbannad röst.

Det var inte sista gången och nu kräks hon inte ens efter en mil. Tänk vad mycket träning gör för oss människor. Vi blir piggare, gladare och friskare.

Tänk också hur mycket man påverkar varandra i ett förhållande. Jag antar att det är jag som har påverkat Paula till att börja tycka om träning, precis som hon har påverkat mig till att bli en bättre människa.

Jag tycker det är bra att man påverkar varandra, så länge det är i positiva bemärkelser.

Mitt nästa projekt är att få Paula att börja med golf. Jag ser framför mig när vi är pensionärer och drar till Gran Canaria på golfsemester för 60+. Jag längtar nästan, haha.

Idag har Clean Drink varit sponsor till Stark Relations golftävling ute på Bro Hof. Jag fick även möjlighet att spela och det var en upplevelse. Min golf blir bättre och bättre. Jag kanske kommer ner till 10 i hcp någon gång.

Kommentarer

  1. Jennie

    Alltså Hugo!! OM Paula är i bra form, hon har alltid haft en otrolig utstrålning, och något glittrande i ögonen som ingen annan har. Och nu- på hennes senaste strongerbilder, vilken kvinna! Hon är så snygg att jag knappt kan kolla på bilderna. Din tjej är något alldeles extra.

  2. Mikaela

    Hittade Clean på Ica på Emporia i Malmö. Testade päron. Den var riktigt god, verkligen värd 20 spänn 😀😁

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.