Skoj

Paulas brudklänning

Igår fick jag en bild på Paula uppklädd som brud. Hjärtat hoppade till i bröstet och jag kom på mig själv med att le stort åt telefonen. Snart är hon inte längre Raula Vribe utan fru Rosas. Det är något surrealistisk med att kunna säga ”min fru”, det känns nästan mer vuxet än att säga ”mina barn” haha, vet inte varför dock. Men jag är helt klart en lyckligt lottad man, kolla in den här donnan.

Jag tycker dock inte brudklänningen här kändes helt hundra – den var fin men kändes inte som vårt bröllop direkt.  För den här plåtningen ville Paula ha något helt annat än det hon tänkt ha på den stora dagen. Jag har inte fått ta del av vad hon tänkt sig men tänkte komma med några förslag för att underlätta i planeringen:

Den här är lite som brudklänningarnas hockeyfrilla – påklädd och konservativ in the bottom, party at the top!

Eftersom vi bor i Sverige och vädret är minst sagt opålitligt känns det här som en bra lösning – både paraply ifall det regnar och parasoll om det är soligt. Känns som att den kan funka som myggnät också – hur är myggläget i september?

Med den här klänningen är hon redo för bröllopsnatten på en gång, tidseffektivt om inte annat.

Ifall vi skulle välsignas med tillökning i familjen röstar jag för något sånthär så att hen får vara med på ett hörn.

Paula har sagt att vara mamma är som att vara en bläckfisk med allt man gör på olika håll, här får man in det snyggt tycker jag.

En riktig prinsessbakelse går aldrig fel – skönt att få känna att man har sitt ”private space” säkrat för kvällen också.

Med den här klänningen behöver vi ingen barnvakt, barnen kan hänga under Paulas kjol hela kvällen.

Drömmen om vi kan avsätta en timme efter vigseln med lite träning, vilken vacker syn det hade varit att se Paula köra push press i brudklänning ❤

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.