Allmänt

Paula hemma och helgen är slut

Stökigt med måndag igen, det känns som jag hann blinka och sen var helgen över.

Mår: Mycket bra, jag är full med kärlek och energi efter ett par dagar med tjejerna. Man märker att dom börjar bli äldre, Molly tar mer ansvar och Leonore börjar lyssna (lite grann). Detta betyder att det inte är några problem att hitta på saker. Det känns t.om som att barnvagnen är ett avslutat kapitel, halleluja.

Vi: Har umgåtts konstant. Tagit det lugnt, men också hittat på massa roliga saker .

Fredags: Var vi hemma och tog det lugnt, sedan fick vi det här superbudet från Viaplay, tror ni tjejerna var i extas?

Lördags: Var vi bjudna till Liseberg med SJs halloweentåg. På tåget fick man ansiktsmålningar, godis och personalen var utklädda. Fantastiskt.

Väl: På Liseberg var allting perfekt, förutom vädret. Det snöade, regnade och var kallt som fan. Som tur var hade jag satt på tjejerna varma kläder, men jag och min pappa frös in i benmärgen, hyfsat orutinerat. Efter någon timme anslöt ett par vänner och dom hade med sig en mössa och en tröja till mig, perfekt.

Leonore var halvtrött på tåget hem ❤️:

Tips: Besök Liseberg, dom har gjort det bra!

Annars: Kom Paula hem igår, hon har haft det bra i Spanien. Skönt att hon är hemma nu och familjen är samlad. Absolut, det var det mysigt att ha tjejerna själv ett par dagar, men Paula saknades. Jag kan inte ens tänka hur det skulle vara att ha ett liv utan henne. Jag tänkte på såna här småsaker. Typ som när tjejerna gjorde något som jag skrattade åt, jag hade helt plötsligt ingen att dela det med?. Nu är ordning återställd!

Idag: Demo Hemköp fruängen och träna.

Kommentarer

 1. F

  Alltså ni som kommenterar, bry er om erat eget och skit i vad andra gör. Helt otroligt att ni är vuxna människor? Det skrämmer mig.

 2. JLB

  Hur gammal är Leonore? Vi försöker klä på vår treåring vantar men han vägrar! varje dag på dagis är han ute utan vantar så jag förstår om barnen inte vill ha det faktiskt, ibland kan man inte tvinga dom, speciellt inte på ett nöjesfält då vantarna lätt försvinner. Överdragsbyxor kanske hade vart bra att ha dock men rätt bökigt när man ska åka tåg en lång väg och allt ska släpas med.. så förstår honom lite 😉

 3. Kat

  hehe måste hålla med Nadja under i det här.. ser lite kallt ut att åka blöta karuseller utan överdragsbyxor och kallt utan vantar på speciellt lilla tjejen. Min karl är likadan, verkar vara genomgående bland karlar, att missa lite i klädseln he he.. men ser ut som en kul dag. Tänk om SJ jämt kunde ha ett barntåg som körde mellan stora städerna, skulle underlätta tågresorna en hel del!

 4. Nadja

  Måste bara fråga en sak som är så typiskt för män… 😎 Om det nu snöade, regnade och var jättekallt, var är barnens halsdukar, vantar och överdragsbyxor? Sitta på kalla karuseller utan ordentliga brallor? Själv har du halsduk men inte dom? Det du gjort är ju att sätta på dom jackor o en varsin tunn mössa…

  1. Mikaela

   De tunna mössorna råkar vara ullmössor så de värmde nog alldeles utmärkt.De kanske inte hade på sig vantar/halsduk/överdragsbyxor på bilden,ville inte ha dem på eller så glömde Hugo helt henkelt dem.De verkar ha överlevt i alla fall.

   1. Nadja

    Ja det var många som överlevde finska vinterkriget med. Huruvida barnen överlever eller ej hör ju inte till den här diskussionen direkt, tror alla är överens om att barnen inte riskerade att frysa ihjäl direkt. Och min ulloverall är också varm, om den sitter på kroppen och inte utanför :)!

    Struntar i hur han klär sina barn egentligen, men för att svara dig så är det ointressant vad barnen VILL när det är kallt ute. Min 3- åring vill inte ha bälte när han åker bil.. ska han få slippa? Reagerade bara på att Hugo tyckte han klätt barnen så bra och varmt 🙂 Sen har inte jag varit i sthlm, så jag vet inte hur kallt och rått det egentligen var och inte var, är bara typiskt för män att ”glömma” sätta på barnen ordentliga kläder för vädret 🙂 Ha en bra dag!

    1. Mikaela

     Att dra in finska vinterkriget är väl att ta i.Det är väl en väsentlig skillnad på om barnen inte vill ha vantar jämfört med bilbälte.Nu satt ju ullmössorna på huvudet och inte utanför.Nu va de ju i Göteborg och inte i Stockholm men hursomhaver så har du ju fått svar i ett eget inlägg.Hoppas att dina barn har en pappa som klär dem rätt.

  2. Filippa

   Nadja, måste bara fråga en sak som är så märklig… Hur kommer det sig att du skriver ”en varsin”? Man skriver/säger aldrig en varsin, bara ”jackor och varsin mössa” eller ”jackor och en mössa var”. En varsin blir tårta på tårta.

   1. Nadja

    Filippa tack för att du påpekade detta, väldigt viktigt att man inte skriver talspråk i diskussionen, kan bli missförstånd!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.