Allmänt

Paula är klok

– Paula säger till mig när hon tycker att jag har fel
– Paula säger till mig när hon tycker att jag tex inte visar mina föräldrar tillräckligt med kärlek
– Paula vet att jag inte vet och därför säger hon det
– Paula hjälper mig. I början när hon säger något sånt tycker jag hon är dum i huvudet. Sedan får jag dåligt samvete och inser att Paula har rätt.
– Paula har oftast rätt
– Paula är snäll mot mig
– Paula brukar skratta åt mig. Det gillar jag
– Paula suckade och skrattade samtidigt idag. Jag hade ätit 2 paket kyckling- bacon som pålägg. Jag trodde det var pålägg. Det var d inte. Man skulle steka skiten. Än så länge är jag frisk, vi får se imorgon
– Paula är inte så bra på att äta frukost, så oftast lagar jag frukost till henne. Jag tror hon uppskattar det
– Paula gillar inte när jag kommer med sista-minutensaker, om det inte är en utflykt för hela familjen till tex kolmården
– Paula älskar att klämma finnar på min kropp. Ibland klämmer hon på födelsemärken bara för hon inte hittar några finnar
– Paula är snygg
– Paula är klok
– Jag älskar Paula
– Paula älskar mig
– Paulas kille längtar tills Paula heter Rosas i efternamn

Kommentarer

 1. Sarah

  Höjden av avundsjuka. Skrämmande. Ni som skriver kommentarer om hur dålig deras relation är eller hur dåligt Paula behandlar honom – det är så dumt att jag inser att det är lika bra att skratta åt det. Jag skrattar åt er. Vi alla är olika och har olika relationer. Vi har olika jargonger och olika sätt att säga saker på. Ni är så otroligt ointelligenta som tror att det bara finns ERT sätt när de har valt att ha det på ett annat sätt. Visst är det fint att man själv väljer sin partner? Den någon annan älskar och vill vara med kanske jag aldrig skulle kunna vara med – helt otroligt, va? Men om ni tänker efter är det kanske rätt fint? Ni är är så lättkränkta som tycker att små kommentarer i en stabil relation som deras är mobbning. Ni har haft det alldeles för lätt i livet, det räknar man ganska snabbt ut. Att ni ska sitta och säga att något är mobbning för att NI inte gillar hur en människa är men sedan sätter er i grupp för att trycka ner en människa – då kan jag berätta att det är just mobbning ni sysslar med, Men det går inte att komma ifrån att osäkra, svaga och ointelligenta människor alltid kommer bete sig så och jag hoppas och tror att både Paula och Hugo tar åt sig NOLL utav vad ni skriver. Ta er dyrbara tid och finn lite glädje och kärlek i era liv så slipper ni ägna er tid åt att hata och störa er på andra, världen kanske blir en liiiiite bättre plats när man slipper höra på alla era dumma kommentarer där det lyser igenom att ni själva är olyckliga. Och till Paula och Hugo, jag älskar att ni är på RIKTIGT. Att ni höjer varandra men samtidigt kan vara ärliga om det ni tycker är jobbigt i er relation och sidor hos varandra som ni tampas med. Heja er!

 2. Hanna

  hahahah läser igenom kommentarerna nedanför. Älskar ert förhållande, varför? För mitt förhållande är EXAKT likadant. Fullkomligt älskar när Paula i en av vloggarna säger ”du är fan dum i huvudet” (eller något liknande) när Leo börjar gråta. Pga jag hade sagt och gjort samma, och min kille hade reagerat exakt som dig Hugo. En kan inte alltid vara kärleksfull i vad man säger, och vi tjejer får oftast dra de största lassen med att fixa och dona, och komma ihåg ca allt, då kan man bli ganska lätt irriterad. Men för det har man inte attitydproblem, det kompletterar man ju med sina goda sidor sen. Precis som Hugo också verkar göra.

 3. Molly

  Asså skäms inte människorna i kommentarsfältet? Hugo skriver ett inlägg om sin kärlek till Paula och ni hittar ändå negativitet? Seriöst? MER KÄRLEK ÅT FOLKET – tack:)

 4. Ellinor

  Ni som tycker att Paula enbart trycker ner Hugo och har en dålig attityd, antar att ni inte läser Paulas blogg med tanke på hur mycket hon brukar hylla Hugo där. Man kan inte haka upp sig på en vlogg där Paula säger att Hugo är ”efterbliven”. Hade Hugo tagit det så hårt tror jag inte att han hade lagt upp den från första början.
  Jag läser bådas bloggar och har bara en liten klump i magen när jag läser dem och det är enbart för att jag kanske inte får en lika fin relation och familj som de har när jag blir äldre. Paula och Hugo är goals. Det man som läsare (till BÅDAS bloggar) får se är att båda ger och tar, att de kan tjafsa för att sedan bli sams. Jag tycker det är väldigt sunt, istället för att gå och hålla inne på saker.
  Så till er som sitter och bara är negativa – gå och gör något vettigt av era liv.

 5. Ellinor

  Ni som tycker att Paula enbart trycker ner Hugo och har en dålig attityd, antar att ni inte läser Paulas blogg med tanke på hur mycket hon brukar hylla Hugo där. Man kan inte haka upp sig på en vlogg där Paula säger att Hugo är ”efterbliven”. Hade Hugo tagit det så hårt tror jag inte att han hade lagt upp den från första början.
  Jag läser bådas bloggar och har bara en liten klump i magen när jag läser dem och det är för att jag kanske inte får en lika fin relation och familj som de har. Paula och Hugo är goals. Utöver det man som läsare (till BÅDAS bloggar) får man se att båda ger och tar, att de kan tjafsa för att sedan bli sams. Jag tycker det är väldigt sunt, istället för att gå och hålla inne på saker.
  Så till er som sitter och bara är negativa – gå och gör något vettigt av era liv.

 6. Jenny

  Paula har dålig attityd, sen om hon är bra på andra sätt så är de bra, man ingen kan väl ha undgått hennes attityd problem. Vem säger till sin blivande man att han är så jävla trög samt efterbliven för att han råkade stötta till med vagnen och Leo blev ledsen? Hon kommer säkert vara med många ggr när hennes barn blir ledsna om nån olycka är framme när de är med henne, ska Hugo då säga att hon är efterbliven och trög? Snacka om att ge dåligt samvete.. Då hade nog många sagt ifrån om han gjort så.

 7. Anne

  Hmm, det märks att många som kommenterar inte själva har haft ett seriöst förhållande.. Det handlar om att ge och ta, och komplettera varandra. Dels är det ganska uppenbart att inlägget är skrivet med glimten i ögat, och dels så är det nog rätt vanligt att tjejen får ”styra upp” lite i förhållandet (nu generaliserar jag, men så är det i vårt förhållande i alla fall, pga att min kille har aspergers, och när man har barn så behöver man ha lite struktur som någon med t.ex adhd eller asperger kan ha svårt för att fixa själv utan partnerns hjälp/stöd). Det är väl av just den anledningen folk parar ihop sig två och två här i livet? För att bli en bättre version av sig själv, och alltid ha stöd i ryggen när man behöver det, vilket jag tycker att Paula och Hugo verkar ha hos varandra.

 8. Rebecka

  Kärlek är fint, ni är fina, Njut av allt de vackra ni skapar tillsammans!
  Du inspererar, eran kärlek inspererar

 9. Jessi

  Haha men åh, har ert förhållande som mitt mål! Med all kärlek och irritation mot varandra. ?
  Huvudsaken är hur man känner för varandra, och jag tror bestämt att ni driver om dessa kommentarer om att ”Paula styr dig”. Visst fasen är det så, minst lika mycket som du styr henne på de saker du ”irriterar” dig på henne om ?

 10. Louise

  Jag ser mitt och min sambos förhållande lite i ert,
  Min sambo har ganska grav adhd och många gånger behöver han en hård ton för att göra något eller att han ska tänka steget längre. Medan han germmig kärlek och närhet han tröstar mig i amin ångest och är stöttande.
  Alla har olika starka sidor och olika svaga sidor och på så vis så kompletterar man varandra,much kallar Paula honom för idiot så är han vuxen nog att säga till själv om han anser att det är ett problem. Var lycklig för deras skull för det är jag 🙂

 11. Nicole

  Men herregud vad jag inte håller med om de negativa orden om Paula. Tycker hon verkar vara en underbar partner, och att Hugo faktiskt skojar om hennes tillrättavisande på ett kärleksfullt sätt tyder bara på att han inte ser det som något negativt. Människor behöver olika saker i ett förhållande och oftast är det en av partnerna som är lite mer ”styrande” än den andra utan att det behöver vara något negativt. själv får jag superpositiva vibbar av hela er fina familj!

 12. Linda

  Utöver att Paula har ridit på en räkmacka tack vare Hugo (och din ex Paow), så håller jag med om att jag tycker det verkar ohälsosamt att hon ska hålla på och sätta gränser, tala nedlåtande till och smutskasta sin egen kille. I videos framgår det bland annat att hon säger ”din jävla idiot” när du omedvetet råkar nudda till Leos sida av vagnen. Jag hade skämts för att tala så till min egen man och SÄRSKILT framför hans vänner. Men det är den sidan man ej ser direkt i bl.a. hennes blogg, utan då måste man se lite djupare in i allt för att inse. Men hoppas innerligt ert förhållande är jämställt och att hon ej är den pekpinnen som man får ett (icke bra) intryck av. That was it from me!

 13. .

  Håller med Er som inte gillar Paula. Får inga bra vibbar av henne heller. Hon verkar lite av en ”bitch” som man säger i folkmun.

 14. Johanna

  Åh jag tycker verkligen ert förhållande är GOALS, håller inte alls med de som kommenterar nedan! Ni verkar vara kärleksfulla, ha roligt tillsammas, dela vänner och familj och komplementera varandra så bra. Jag älskar att ni delar med er av allt det positiva och fina, men även att ni berättar om tjafs och sånt och inte bara visar solsken. Sen verkar ni vara så engagerade och roliga föräldrar också!

 15. e

  men herregud. på vilka sätt menar ni att hon förändrat honom negativt? jag ser bara tvärtom, att han har utvecklats och förändrats till set bättre tillsammans med henne. till att bli mer mogen och omtänksam och osjälvisk. hur kan det vara dåliga saker ehh och det känns som att båda två är väldigt bra på att låta de vara de personerna de är. inte ens jag som är singel är sådär bitter på lyckliga par haha!

 16. camilla

  Nu är det ju inte direkt upp till oss att avgöra hur Hugos & Paulas förhållande är bara för att de delar med sig en viss del i bloggen. Men om jag skulle ta mig friheten att tycka och tänka (utan att faktiskt känna någon av dom privat) så tycker jag deras förhållande verkar alldeles ”perfekt” om man får säga så, dv.s en blandning av allt med en orubblig kärlek i grunden – ett sådant som jag själv har med min sambo sedan över 10 år tillbaka och hoppas allt alla som vill får uppleva <3 Peace.

  1. MIlla

   Hoppas du skojjar, ser ingen mobbning utan 2 personer som ölskar varandra o har en underbar familj! Hugo verkar må hur bra som helst, håll era bittra kommentarer för er själva…

   1. Linda

    Milla det känns otroligt fånigt och lite desperat hur mycket du försöker ”skydda” ett par du inte känner. 🙂

 17. Lupe

  Har aldrig tyckt om Paula, inte den sidan man såg av henne i början och hur det förändrade dig negativt. Men är du lycklig så är det inte vår ensak, glad för din skull, menar det.

  1. Sandra

   Precis vad jag menar. Det känns som att hon trycker ner honom för sedan att uppläxa honom. Får lite läskiga vibes av henne, men glad att det går bra för dem och att han trivs så 🙂

 18. Sandra

  Paula hjärntvättar dig och har tagit all din personlighet ur dig samt gillar att dumförklara dig. Men skönt att ni har så starka känslor för varandra. Det är det viktigaste!

   1. Sandra

    Jag skäms inte alls utan talar faktisk endast av det vi kan se härifrån. Därutöver är jag inte heller avundsjuk. Har ett underbart förhållande med mannen i mitt liv, utan att jag ska behöva agera morsa eller pekpinne åt honom! 🙂

    1. MIlla

     Alla förhållanden är olika och det Hugo troligen försöker förklara är att han mår bra av Paula. Endel behöver struktur och någon som kompletterar en själv.. Förstår inte hur ni fått en så dålig bild av Paula, tycker hon verkar genomgo…

  1. Annica

   Gammalt ex som inte vill inse att hon själv sabbat det för sig? Just saying… 😉

   Nä men hoppas du en dag hittar lika stark kärlek som de har för varandra.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.