Uncategorized

Pappas lilla krigare

Semestern hade kunnat starta bättre än med en trött akutmottagning. Leonore halkade i duschen och slog upp ett jack i bakhuvudet.

Nu ska hon sys och jag måste bita ihop för att inte tappa det.

Den enda som någonsin varit söt i ett huvudbandage också:

Kommentarer

 1. Sanna

  Usch så hemskt, förstår exakt er oro. Hoppas allt går bra med Leonore! När jag läste era inlägg fick jag en känsla av olust, alltså det här behovet av att dela med sig på sociala medier som spökar igen.. ni väljer ju själva vad ni vill ge ut och nu hände något drastiskt/olyckligt och direkt in för både dig o Paula på bloggen och skriva om det. Förstår självklart att ingen av er medvetet tänker ”Oj! nu måste vi blogga direkt, folk kommer reagera = bra för våra kanaler!”, men kanske att det är så inkört i ert jobb/liv att det sker automatiskt. Att känna att nu när mitt barn sitter här skadad, ledsen och förmodligen lite rädd på ett främmande ställe så måste du ta upp kameran och fota, när hon gråter dessutom. För bloggen. Såg bara inte ut som att hon tyckte det var askul att bli fotad i en sån situation, och sen är syftet för att visa alla andra. Vet inte vad jag ville säga med detta men tänker att det kanske är värt att reflektera över bara. Annars diggar jag era bloggar grymt mycket ska ni veta! Hoppas Leo kryare sig snabbt och att ni får en skön semester!

 2. Annica

  Åh, stackars Tiki! Hoppas hon inte har alltför ont. Och du, jag vet hur det är att ha hjärtat utanför kroppen och hur ont det gör i en själv när barnen skadar sig. Bara häromveckan fick jag åka akut in med min äldsta (de två andra barnen i en annan ambulans precis bakom oss). Hon hade fått en anafylaktisk chock och höll rent av på att stryka med. Men hon överlevde som tur var.

 3. Emma

  Åh nej! 😔 stackars lilla Tiki. Jag var precis som henne när jag var liten. Skadade mig ständigt. Har ett ärr på hakan efter att den sprack, ett på ögonlocket och min ena framtand är kortare än den andra då jag slagit i den. Haft ett par blåtiror i mina dar och hjärnskakning också. Mina föräldrar kallade mig för snubbelfot. MEN för att glädja er har jag växt ifrån de. Och jag hoppas verkligen Leonore också växer ifrån sin otur!
  Hoppas hon kryar på sig snart och att ni kan njuta av semestern!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.