Allmänt

På lördag är det Avicii som gäller för mig

Han spelar både fredag och lördag på Tele 2 arena och era biljetter hittar ni HÄR eller på biljettnu.se. Skönt med en sajt som aldrig har slutsålt och alltid leverar.

Man kan säga att biljettnu.se är biljettsäljarnas svar på fotbollens Zlatan eller bloggvärldens kissie.

Bilden lånad av www.blaklintsbuss.se

Kommentarer

  1. Linnea

    Läs gärna min blogg, skriver om min behandling jag får, inlagd på en psykiatrisk avdelning och ska få hjälp att hantera min ångest och mina ätstörningar… La in mig frivilligt för att GÅ UPP i vikt…. Har hittills bara gått NER i vikt, så skriver lite om tankar & känslor inför det och vad som händer här på avdelningen.. Vill slippa dödsångest, kämpar mot ett friskt liv. KRAM! <3

  2. malli

    Var ska paula o din dotter vara? Tycker du alltid hittar på saker utan dem o ska inte du vara pappaledig. Tycker fortfarande att det är paula som tar hand om ungen hela tiden.

  3. Carro

    Detta är ju bar ren reklam för detta bolaget. I många fall kan dom inte ens leverera biljetterna folk beställt, eller så tar dom ockerpriser. Se bara på Springsteens show på Ullevi senast. Då hade många köpt biljetter utav dom, (till höga priser) åkt långt, och stod sedan där utan en biljett att komma in. Jag vet att du godkänner dina kommentarer, och jag hoppas verkligen att du släpper igenom denna.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.