Uncategorized

På ICA i september

I samarbete med Clean Drink

Allt går, om man verkligen vill.

Varje företag har sin story. Clean Drink började med en idé om att ta fram något som redan fanns, men göra det lite bättre, lite renare, vegansk, producerad i norden etc.

Det visade sig att jag och min bror hade kastat oss ut i en bransch som var 1000 gånger tuffare än vad vi någonsin kunnat föreställa oss. Där stod vi och frågade varandra. Antingen kan vi kasta in handduken, eller så gasar vi.

Vi hade egentligen inte pengarna som krävdes, erfarenheten, smaken (från början). Dock hade vi det viktigaste. Vi hade drivet, ödmjukheten och att vi alltid trott på vår ide och produkt.

Därför är det med stolthet vi nu kan berätta att vi kommer finnas på alla ICA från och med i mitten på september.

Tack till alla er som hjälpt mig och oss på vägen. Alla era kommentarer, bilder och lovord är sparade. Nu höjer vi tempot och visar att allt går om man vill.

P.S självklart finns vi som vanligt på 7-eleven och Pressbyrån

Kommentarer

  1. Ann

    Hoppas verkligen dom kommer till ICA eftersom jag var inne på pressbyrån i Eslöv förra veckan men dom hade inte fått in några clean 🙁 Var så besviken vill ju gärna smaka smultron/hallon och dom andra för och se om jag gillar dom.

  2. Sara

    Jaaaaaaaa! Äntligen, nu slipper jag köra runt och leta efter clean varje gång. Grymt jobbat och heja er!❤️

  3. Elsa

    Detta är så jävla magiskt!!!!! Livet som sjuksköterska kommer underlättas med cleandrink för att orka med långa arbetspass! TACK! ❤️❤️❤️

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.