Miami 2011

På hotellet

Är tillbaks i Miami nu. Kryssningen till Bahamas var riktigt grym, hela den här resan har varit riktigt cool och bättre blir den nog. Har lite sköna aktiviteter inplanerade denna vecka.

Börjar fatta varför folk älskar Miami. Jag har varit i många olika länder och städer men Miami är fan något speciellt. Finns jävligt mycket att se och göra också.

Alla är såhär glada och avslappnade här. På morgonpromenaden längst beachen så går folk runt och hälsar och pratar med varandra. I Sverige så måste man ju typ kolla ner i marken när man är ute och går för att inte uppfattas som efterbliven. Innan jobben och skolan så träffas folk och käkar frukost tillsammans på något fik. Svårt att förklara men det är en annan stämning på något sett.  

Här om dan så hände något roligt också. Det kom det fram en kärring i typ 70 års åldern och frågade om jag hade något weed på mig och i sådant fall kunde bjuda henne på några bloss, hon gick med rulator liksom. Tror ni att jag garavade lite eller?. Det var som pensionärsjävlar i Sverige men på riktigt.  

Ikväll blir det nog lugnt för mig. Bara ut och käka en bit kött kanske.

Hur är vädret i Sverige förresten?

I Limmon

Kärlek/ H


Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.