Miami 2011

På Bahamas

Har inte haft tillgång till internet, därför jag ej bloggat men nu kunde jag inte hålla mig nått mer så nu kör jag på 3g nätet, billigt och bra:) Vi är iaf på Bahamas nu och softar gärnet.. Såg att ni reagerade över att jag inte tejpat mitt sår. Det är ju bara när jag tar bilder som jag tar av kepsen, annars så har jag keps hela tiden. Har tagit bort stygnen nu också. Får hoppas att det läker fint. Nepp, det här blir dyrt. Hörs senare..

.

.

Kommentarer

 1. Polly

  För några år sen fick jag sådär på vaden precis som du. Det började göra ont när jag gick så jag gick till läkaren. Jag höll på att få blodförgiftning så jag fick antibiotika. Gå till läkaren så är det enkelt botat om du inte går så kan det bli farligt. Massage är inte bra när du har infektioner i blodet. Mvh

 2. Amanda

  Kulan sitter inte kvar då?
  oh de är ju helt klart infekterat så råder dig att ringa vårdcentralen i morgon kompis 🙂

 3. Carro

  Jadu, du kanske ska ringa läkaren.
  Iallafall om du har ont ända upp till ljumsken. Om du nu verkligen har det.
  För längesen så fick jag ett sår på knät och det började göra ont ända upp till ljumsken. Så jag fick pencillin. Inge bra om det fortsätter leda vidare upp, för till slut så får du blodförgiftning eller så leder det upp till hjärtat.

  Det var mitt råd. Kram!

 4. sofia

  Vänta inte med att gå till doktorn. Jag hade ett skavsår på hälen som gjorde skitont, började halta och började bli röd upp mot benet. Va bara några timmar ifrån blodförgiftning…

 5. marika

  Tycker absolut du ska besöka en läkare d kan va början till blodförgiftning, du får hålla koll på rodnaden runt såret så d inte blir större och är d blodförgiftning får du med största sannolikhet feber.

 6. Madde

  Du har träffat en nerv Hugo.. Och antagligen håller det på att bli en inflamation. Gör du inte något illa kvickt är risken stor att du måste amputera benet….

 7. felicia

  Som alla säger, Infekterat Hugo!! Kan se ut och inte vara en big deal på utisdan men blodförgiftning kan vara allvarligt om bakterierna skulle gå ut i blodet så lika bra och kolla upp det DIREKT då du redan känner strålande smärta! Good luck:)

 8. evelina

  Hej Hugo!
  som usk så tycker jag du borde tvätta rent det med ljummet vatten och sen badda såret med en spritad kompress två ggr om dagen, gör detta fram tills måndag har det inte blivit bättre då så bör du uppsöka läkare, till alla er som säger att det är borelia. verkligen inte!
  ta hand om dig och ta hand om såret annars lär du få ännu mer ont

 9. emeeelliie.blogg.se

  som du säkert redan har förstått så är det infekterat.men det går garanterat över om du ser till att tvätta den dagligen.du kan även lägga ett förband med en spritad kompress.och nej hjärtat alvedon hjälper inte. och sen har jag svårt att tro att det skulle vara borelia eftersom borelia för man mesta dels av fästingar. lycka till =)

 10. Lollo

  min kille hade precis ett sånt sår. visade sig att det var borrelia. men kan också vara ett infekterat sår som kan leda till blodförgiftning..! besök en läkare 🙂

 11. Hanna

  Du borde uppsöka läkare, antagligen är det infekterat. Tvätts såret med läksprit och håll det rent från bakterier. Men i och med att det strålar upp i benet råder jag dig att ringa vårdcentralen i alla fall. Blodförgiftning i värsta fall. Du borde få en bakterie dödande spruta. Take care…

 12. Bengan

  Det är klart redan infekterat, det visar den röda ringen runt omkring såret som är så stor. Sök upp läkare för mer råd.

 13. Moa

  Tvätta såret med Sjukvårds sprit, sätt över någonting så det inte blir infekterat. Och det bästa är att du går till doktorn.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.