FamiljelivOutfits

Outfit

Paula säger att det märks när jag har klätt på Molly och när hon har gjort det. Klänningar, toffsar och deadem är min grej. Jag tycker det är kul att få välja kläder till min dotter.

Och så tokigt blir det väl inte?. Det är extra skönt när man kan välja könsneutrala färger också.

Kommentarer

 1. CheeseCake

  Molly kommer tycka att du är cool när hon blir äldre och intresserar sig för kläder. Inte alla småtjejer som har modemedvetna pappor 🙂 Hon får ta med sig pappa på stan. Inte bara pappas plånbok ;-D Molly tycker redan att du och Paula är bäst. Blir på en annan nivå om ni delar några intressen när hon växer upp 🙂

 2. Michaela

  Hej Hugo! Jag har precis kommit igång med min träning och tränar regelbundet varje vecka, dock tränar jag olika pass på gymmet så som yoga, cxwork, bodybalance etc. Jag har alltså inte ett schema där jag kör måndag cx osv utan bokar in mig på de pass jag är sugen på kommer jag ens få några resultat av det? Har för mig att man hela tiden måste hålla igång samma muskler med det menar jag att jag tex kör cx två gånger i veckan för att jag ska kunna bygga upp dem musklerna..?

  Tack för en bra blogg!

 3. Im

  Tycker faktiskt att mollys hår ser mer vårdat ut nu när su e mer hemma..dock anser jag att Paula verkar vata underbar person och mamma..

 4. Arry

  I sådana fall gör du ett mycket bättre jobb vad gäller outfits på Molly. Tycker hon alltid är så sliten med Paula hehe:)) ja, hon är nog pappas prinsessa trots allt.

 5. Linnea

  Hej! Kika gärna in på min blogg, skriver helt öppet och rakt om min behandling på en psykiatrisk klinik, ska få hjälp mot ätstningar och panikångest. Varit här i 3 veckor och hittills bara gått ner i vikt och mår sämre än någonsin.. Tung läsning, men somsagt, väldigt öppet, ärligt och rakt, jag förskönar ingenting och bloggar om vad som egentligen pågår här på psyket… Mitt dåliga mående är ingenting jag döljer och skriver om hur de känns att må riktigt jävla dåligt och vara nere på botten. Kramisar!

 6. Hawa

  Tycker att du tar på molly finare outfits men paula är en underbar mamma och det ska hon ha cred för:) men molly är nog ändå pappas prinsessa. 😉

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.