Uncategorized

Önsketeman

Snurrat runt på möten och demos tre dagar i rad nu och har lite dåligt samvete för att bloggen inte får den kärlek den förtjänar. Känner mig som en otrogen pojkvän som lovar att aldrig vara otrogen igen men likt förbannat står där och ber om förlåtelse titt som tätt 😜

Tänker att ni får hjälpa mig lite på traven – kan vi köra önsketeman? Alltså att ni kommenterar med något ämne ni vill att jag ska skriva om. Kan bli kul, eller hur?! Kör på nu!

Snabb bild från bilen – nu måste jag springa igen

 

Kommentarer

 1. Ebba

  Både Hugo och Paula har skrivit om att Hugo har det så jag tycker inte det är så burdust och ointelligent att fråga. Det är inte ”fult” att ha adhd utan tvärtom, många med adhd är drivna och många med adhd har högt uppsatta jobb eller är egenföretagare. Bara att titta på Isabella Löwengrip. Testa gå en dag med en person som har tuff adhd utan medicin så får du se hur svårt det är. Lycka till att förstå att människor är olika och att en dansk läkare anser att adhd inte är ett problem eller att medicin är droger så borde du kanske skaffa dig kunskap. Concerta har gett mig ett fungerande liv, lika har min epilepsimedicin gjort samma sak. Välkommen till 2018 där vi kan prata om sånt här utan att skämmas eller trycka ner människor.
  Ha en fin dag!

 2. Amber

  Ebba: ADHD är en påhittad diagnos. Ingen röntgen av hjärnan kan visa att ADHD existerar.
  Däremot är Läkemedelsföretagen intresserade av att sälja så mycket droger de kan. De har en kund från vaggan till graven.
  ADH preparat är narkotika. Ja, och narkotika dämpar.
  Att påstå att Hugo skulle ha ADHD är burdust och ointelligent.
  Skall man ge droger till en sådan energisk och duktig entreprenör.
  Skäms på dig! SKAFFA DIG kunskap om ADHD. Bla. kan du googla på Dr Peter Goetsche, en dansk läkare och vad han säger. Good Luck

   1. E

    Lol nej ADHD är ingen påhittad diagnos. Tror du att man kan bota autism också? suck! Adhd är ärftligt! /2 barn och make med adhd

 3. Jeanette

  Träningspass och låtar som du gärna tränar till!
  Och du, det är okej att inte uppdatera så ofta, du gör ju bra inlägg och hellre det lite mer sällan än att bara slänga upp inlägg för sakens skull! Keep up the work!!

 4. J

  Topp 5 roligaste/puckade/farligaste sakerna du varit med om. Vart skulle du vara idag om du inte träffat Paula tror du. 😣 5 händelser som förändrat dig i grunden.

 5. Nathalie

  Teknik prylar du inte kan klara dig utan?
  Använder du några skönhetsprodukter? Isåfall vilka. Deo, parfym, ansiktsrengöringar, ansiktskräm m.m 20 hemligheter vi inte vet om dig. 10 hemligheter vi inte vet om Paula. Bästa bebissakerna enligt dig som man bör investera i vid första gångs bebis? 10 onödiga men bra grejer i ditt hem.

 6. Ebba

  Vad jag har förstått så har du adhd men inte fått någon ”officiel” diagnos så då tar jag för givet att du inte testat någon medicin för adhd (rätta mig om jag har fel, menar inget illa). Hur hanterar du din adhd? Vad finns det för positiva och negativa sidor i just din adhd? Jag har själv adhd och fick diagnos för inte så länge sedan och har hela livet försökt hantera den, så skulle vara intressant att veta hur du ser samt känner på saken.

 7. Amanda

  Tips om hur man gör när man är extremt otränad men ändå vill komma igång med en ny livsstil. Känns som att jag alltid lyckas komma igång och sen går det till överdrivt åt andra hållet (tränar 5-6gg/v och aldrig några snedsteg med kosten, undviker sammanhang med vänner/familj pga att man lockas till att äta eller dricka fel) och man orkar ju självklart inte hålla i det. Hur gör man för att lyckas göra det till en hälsosam livsstil? Konkreta tips 🙂 btw är smått beroende av din och frugans bloggar och sociala medier, ni lyser verkligen upp ens vardag!

 8. Angelica

  Du kanske kan lägga upp lite mer färdiga träningspass för hela kroppen? En blandning av pass som funkar både hemma och på gymmet?

  Dela med dig lite mer av era roliga konversationer med barnen, hysteriskt kul att läsa!

  Berätta lite mer om vad du gör med Clean, när du inte demar. Just nu vet vi bara att du jobbar med det, inte vad du gör!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.