Allmänt

Onsdag feelingz

I natt skulle hon sova med prinsesskronan på sig, tillslutsåg det ut såhär. Jag försökte förklara för Leonore att det inte kommer vara skönt att sova med en krona på sig, alla prinsessor i hela världen tar av sig sina kronor när dom går och lägger sig. Det budskapet gick inte riktigt fram. Kronan skulle vara på. Jag kanske borde stå på mig mer, men jag tycker inte det är en viktig fajt att ta. Känner Leonore sig tryggare i sin säng om hon får ha på sig en krona, en klänning och 14 handväskor, så får hon ha det.

Så status annars: Jag har varit i kontakt med en poolkille som heter Pelle, går allt som det ska så kommer vi ha en pool inom 4 veckor. Jag håller tummarna för att vi får till det. Ett litet projekt jag själv har tagit på mig är att gräva, haha. Min första tanke var att jag kunde gräva för hand, under ett dygn typ, men när jag presenterade det för en kompis som är snickare så skrattade han och berättade att det inte var någon bra ide. Så nu kollar jag på att hyra en grävare. Vi får se hur det slutar, handgrävning låter mest som mig.

Periodiska fastan: Går fortsatt bra, är inne på 2 veckor nu. Positivt just nu är vardagen känns rätt smidig. Negativt är att jag måste springa på toa alldeles för ofta i och med att jag dricker mycket vatten under fastan. Har någon av er hoppat på?

Idag: Jobba och sen ska jag försöka få in träning också. Jag vilade igår och har inte kört flås på hela veckan, tänkte att jag skulle försöka bli stark. Så nu har jag hoppat på ett styrkeprogram. Förhoppningsvis kan jag öka några procent i styrka.

Paula: Blev uppringd av Robinson här om dagen. Hade det inte varit för att det inte passade med tiden så hade hon nog tackat ja. När hon kom hem så undrade hon om jag hade klarat att vara själv hemma med barnen i 2 månader. Det hade nog precis gått. Om det däremot hade varit jag som åkte bort så hade det aldrig gått. Jag hade börjat grina efter 2 dygn och avbrutit och åkt hem. Jag har inte svart bälte i att vara borta från min familj, det kan jag säga.

Nu: Kaffe och sen vatten. Mat om 30 min, älskar mat.

Kommentarer

 1. Hanna

  Jag kör fasta mellan 12-20, passar mig bäst trots de nya rönen om att man bör ha fastan tidigt. Får se hur jag gör framöver. Behöver inte dricka så mycket. Bara lite vatten och någon kopp te på fm.

 2. Elin

  Hej, jag hoppade på periodisk fasta igår (16:8), jag tränar 3-4ggr i veckan. Men min fråga gäller egentligen maten, jag är vegetarian och har och har alltid haft allmänt svårt att äta och få i mig protein. Har du tips på bra proteinrik enkel mat son är veg? Eller kanske om jag bör dricka någon proteinshake efter träningen, isåfall vilken?

  Tack för en underbar blogg!

 3. Ida

  Hej! Spännande med poolbygge! Vi går själv i de tankarna. Kommer vi få följa poolbygget på bloggen? Och era tankar o funderingar kring poolval o tillbehör osv… behöver lite inspiration och idéer 😁

 4. Agnes

  Jag har också testat på 16:8 och är överraskad över att jag klarar mig så bra utan frukost! Min ambition är att minska i fettprocent men bibehålla muskelmassan. Jag tycker dock inte jag märkt några stora skillnader på vågen trots att jag kört fasta ca 1 vecka. Kan någon ge tips på vad jag kan ändra på? Försöker äta allsidigt men mycket protein 😊

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.