Grekland 2010Stil

one more week

Tyvärr så måste jag stanna här i värmen en vecka till, suck! Ingenting jag egentligen vill men vad ska man göra när det inte går några flyg?

Nu ligger vi hela gänget på hotellet och softar. Vi har varit på stranden hela dagen, solat och badat. Jag råkade somna i solen så nu kan jag knappt peta på mig själv utan att jag skriker men det är mitt eget fel faktiskt för jag har vägrat använda solkräm det är ju för töntar utan pigment tyckte jag, tror att jag har ändrat min uppfattning om det nu faktiskt. Imorgon blir det solkräm med faktor 100 kan jag lova..

Jag och Paulina badade precis. Badkaret var tomt på vatten efter en stunds badande, undra varför? Jag kan ju i alla fall säga att jag är oskyldig…..yaaaaa

 

Kommentarer

  1. E M E L I E

    Hejj , jag har en asus eee pc som är en bloggdator
    Tycker den är jättebra men synd som det är vet jag inte om de sälljs längre , men om du hittar en sån någonstans så tycker jag att du ska köpa den 😆

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.