Uncategorized

One down, 4 to go

Open är igång. Nu väntar 5 veckor av konstanta toabesök, dålig sömn och cirkus i livet. Under dom här perioderna har jag svårt att fokusera på något annat än tävlingen. Jag är nog inte helt lätt att leva med, tur att jag har Paula.

Idag körde jag 18.1. Det var 20 minuter av smärta och jag kommer alltid på mig själv över hur förvånad jag blir över hur lång tid 20 minuter är. Man dreglar när det har gått 10 min och då återstår 10 min. Det är ett skämt! Det enda jag tänker är att jag inte slutar förens jag är klar.

Såhär ser 18.1 ut:

20 minuter amrap (så många varv som möjligt)

8 toes to bar

10 hang db clean & jerk (22.5kg)

14 cal rodd

Bilder på det:

Kommentarer

  1. Nicole

    Hugo! Kan du inte skriva mer ingående om crossfiten? 🙂 Typ vilka wodar du kör om dagarna osv. Håller själv på med crossfit och tycker du är grym! Körde en 21-19-18-16-12-10-8 du hade lagt ut för ett tag sen, var så jäääkla jobbig men sjukt rolig! Mer sånt tack 😉

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.