Uncategorized

Om Leonore är redo för Disney on Ice?

100%!! 😂😂

Donald Trump:

Kommentarer

 1. T

  Hej. Förstår inte argumentet att ni vände barnstolen för att Leo skrek. Får barnen som de vill för de skriker? Det var den sämsta ursäkten tyvär. När det handlat om så viktiga saker som överlevnad.

  1. madelene

   Men lägg ner nu, om ens barn skriker konstant i bilden från start till stopp oavsett om det är 5 min bilfärd eller 4 timmar så är något fel. Dom gjorde ett val så låt dom göra det valet och lägg dig inte i. Du tar hand om ditt barn på det sättet du tycker är bäst så tar nog Hugo coh Paula hand om sina barn på det sättet dom tycker är bäst. Skulle gissa på att du någon gång gjort något som förälder som andra inte anser som bra. konstant en jäva gnäll med pekpinnar fast ingen av er gjort allt enligt boken hela era liv. Dubbelmoral kallas det!

   1. Ulf

    Du ska väl ta och sk*ta i hur han väljer att ha barnstolen. Trots allt är det hans egna barn & jag tror att han har tänkt till ett antal ggr innan han valde att vända bilbarn stolen.
    Om du känner att han gör så mycket fel pga detta, så sluta läs hans inlägg.

 2. Zeynep

  Hej Hugo

  Jag har följt din blogg sen waay back, för att du är äkta och dig själv. Långt ifrån all ytlig hets som finns i dagens samhälle och sociala mediers vardag. Jag ville bara skriva att jag provade min första clean häromdagen och det var super! Brukar köra på egen blandad pwo med ingredienser eller celsius men provade en clean. Det var Nice att den inte var lika mycket dryck som t ex celsius då jag ibland känner att jag inte orkar få i mig en hel innan ett pass. Bcaan kände jag gjorde sitt dagen efter oxå👍 det enda lilla jag hade önskat var att den låg på 200 i koffein istället för 180. Bra jobbat och bra produkt👍👍

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.