Uncategorized

Och jag som trodde att detta skulle bli en skön fredag.

Det här möttes jag av när jag kom till kontoret.

20130628-093226.jpg

20130628-093232.jpg

Inbrott inatt och tjuvarna har verkligen gått loss. Snott I princip allt. Datorer, ipads, tv, kameror, aw viner, hårddiskar. Trist som fan. Vi får väl tillbaka det mesta på försäkringen men den här huvudvärken innan semestern är inte rolig.

20130628-093323.jpg

20130628-093328.jpg

20130628-093334.jpg

En rolig grej mitt i allt. Dom kommer inte kunna byta kanal……. =)

20130628-094529.jpg

//Behöver alvedon

Kommentarer

 1. Camilla

  Med dina bloggläsare behövs ju inga poliser. Skönt.

  Låt lopporna från tusen kameler hemsöka era könsorgan, ”Linda”, ”En fråga” & ”Går det dåligt Hugo”.

  1. Camilla

   Med dina bloggläsare behövs ju inga poliser. Skönt.

   Låt lopporna från tusen kameler hemsöka era könsorgan, ”Linda”, ”En fråga” & ”Går det dåligt Hugo”.

 2. Linda

  Är det lokalen vid sjövikstorget? Där är det ju sjukt svårt att göra ett bryt med tanke på att folk går där sent på kvällen och tidig morgon. Och med läget.

  Men det är ju lägligt att bli av med allt till semestern, sälja det och få nytt på försäkringen. Semestern betald. It’s a classic! För det ser ut som ett pundarjobb med tanke på hur de rört runt, och hade det varit pundare hade de tagit första bästa dator och dragit. Är det folk som vet vad de ska ha (eftersom de tagit allt) så skulle de inte stöka til det så.

 3. går det dåligt hugo?

  Lol på dig hugo!
  Ska vi finna din tv hos din bror?

  Stackars paula som får dras med dig!

  Om detta kmr fram lär du inte få träffa din dotter!
  Sen skulle aldrig inbrottstjuvar slarva runt som du tror!

  Du tror du är smart. Men polisen är nog smartare!

 4. En fråga

  Såg att du svarade på en kommentar högre upp. Hur kommer det sig att de kunde bryta sig in igen, detta hände ju för ett halvår sedan. Har ni inte vidtagit några åtgärder? Eller är det en fråga om försäkringsbedrägeri?

 5. Niles

  Sämst! Tycker synd om dig! Kan inte relatera annat till min bil som man gjorde inbrott i och massakerade. Sämst med folk som inte fattar att saker som man inte äger inte ska röras… Hoppas att det blir bra!

 6. Ilona

  Ohhhhh blir piss sur !! Faan va pantade männsikor de finns i denna värld, har inget annat för sig går och rånar och förstör andras liv.. Hoppas det blir bättre Hugo, styrke kramar !

 7. izabelle - ensamstående , 21 år och gravid i 8:e månaden!

  Nej men fy vilken dålig stil! Verkligen supertrist att man inte ska kunna få ha någonting ifred! Men ni har varken övervakning eller larm? Eller vadå? :S Eftersom du/ni upptäckte det när ni kom dit imorse? :O

  Kika gärna in på min nyuppstartade blogg, 21årig tjej som upptäckte en dag att jag var gravid i 6:e månaden, är idag i 8:e med BF 13/8! Följ med i min vardag utan partner eller pojkvän överhuvudtaget och livet innan jag ensam uppfostrar krabaten som finns i min mage!
  En blogg med så mycket mer än bara dem berömda ’magbilderna’! 🙂

 8. Julia

  Trist att höra! Mitt kontor hade också inbrott i helgen. Vart ligger ert kontor? Tänkte om det går en härva nu.

 9. Camilla

  Going nuts. Hoppas det känns bättre när jobbdagen är slut och du får hänga med din prinsessa igen (: Visst är det så du brukar säga? Kramar

 10. Zombie - Devouring Brains Since 1984

  Fyfan vad tråkigt 🙁
  Vi har blivit bestulna på EN dator på jobb. Vi har utrustning för enorma belopp här, så det känns ju djävligt skönt att det enda de fick med sig var en skruttig labbdator med kinesiskt OS, men ja… Skit vad trött man blir på sådant 🙁

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.