Allmänt

Obegripliga trender

När det kommer till mode känns det som att killar och tjejer pratar rätt olika språk. Eller att det är ett språk som tjejer pratar som killar inte fattar kanske =) Jag är ganska intresserad av mode och snygga kläder men modetrenderna på damsidan är det fan ofta jag inte fattar. Okej okej, jag menar inte att ni tjejer ska klä er för att killar ska tycka det är snyggt men här är några prylar jag och mina manliga bekanta fattar noll av. Ifall ni inte fattar vad jag menar alternativt vill köpa sakerna jag snackar om i ren protest har jag länkat några alternativ (inte en adlink så jag får inte ett skit för det).

Jesustofflor– inte den mest aktuella trenden kanske men ni vet dom där remsandalerna som har noll stöd för foten men tre kilometer långa remmar som ska knytas runt benen? Känslan man får av dom är antingen kassler (speciellt efter en solig dag), att man sprungit genom en djungel och att det fastnat lite skit längst med benen eller att någon har sett filmen Gladiator några ggr för mkt.

Lårhöga stövlar– egentligen typ alla varianter men speciellt den som går högt upp och har spetsiga kanter. Får mig att tänka på Mästerkatten i stövlar alternativt att flugfiska uppe i Norrland i nåt härligt vattendrag med 456 mygg i ansiktet.

Filatröjorna – kommer ihåg att Filatröjorna var asfeta. När man var en 10 årig kille. Vill man se ut som en 10 åring från 90-talet nu eller vad är grejen?

Gamla kickersbyxorna – likadant här, schysta brallor när man var 10 bast och spelade fotboll på grusplan. Idag känns det som att varenda innerstadsbrud knäcker extra med att vakta orten.

Kickersbyxorna med klackskor– när man inte kan bestämma sig för om man ska vakta orten eller hänga på Stureplan på fredagkvällen är det nice att kombinera alternativen. Som modeversionen av hockeyfrilla ”sporty in the front, party in the back”.

Solglasögonen– den här typen av lite skumt formade glajjor med vassa kanter och färgat glas får vilken tjej som helst att se ut som en utomjording från 80-talet.

//modegeni sen 1989 😂😂

Har ni några riktiga hatobjekt när det kommer till trender?

Kommentarer

  1. Sara

    Jag tål inte att vuxna människor går omkring i håliga byxor! Jag hade det själv när jag var 16 men nu (25) känner jag mig som en tant för jag tycker det ser så sjukt ovårdat ut med trasiga jeans. Värre är att det finns träningstights med hål på knäna! Jag fattar inte saken med stora håriga jackor heller. Bor i Skåne där det typ alltid regnar. Min tanke är att man borde känna sig som ett blött gosedjur med en sån jacka.

  2. Anna

    Hahaha alltså så roligt. Jag skrattade högt xD Jag hoppas på en likadan för killar, eller varför inte hur föräldrar klär sina barn eller husdjur!

  3. Jossan

    Fast jooooo – FILA är såååå retro och snyggt! Dock det här med kickersbyxor och klackskor fattar jag inte heller 😀

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.